Ihmiset: Ou­lu­lai­sen Paulus Män­ty­län, 33, rin­nas­sa sykkii jo kolmas sydän

Vanhat kuvat: 2000-lu­vun hauskaa hiih­to­elä­mää Oulussa

Luitko jo tämän: Heidi joi itsensä niin hir­veään kän­niin, että heräsi Oulun sel­viä­mis­ase­mal­ta

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Slatek Oy va­lit­tiin Poh­jois-Poh­jan­maan Maa­kun­nal­li­sen Yrit­tä­jä­pal­kin­non saa­jak­si: "Per­hey­ri­tyk­ses­sä johto on aina läsnä ja saa­vu­tet­ta­vis­sa"

Valinnasta vastasi Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien hallitus.

Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Jussi Riikonen korostaa, että Slatekin henkilökunnasta löytyy kolmatta sukupolvea. Arkistokuva.
Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Jussi Riikonen korostaa, että Slatekin henkilökunnasta löytyy kolmatta sukupolvea. Arkistokuva.
Kuva: Juha Honkala

Slatek Oy valittiin Pohjois-Pohjanmaan Maakunnallisen Yrittäjäpalkinnon saajaksi. Valinnasta vastasi Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien hallitus.

Vesihuoltoalalla toimivan yrityksen toimipiste sijaitsee Oulunlahden yrityskylässä. Slatek on pitkän linjan perheyritys.

– Henkilökunnasta löytyy jopa kolmatta sukupolvea. Tämä kertoo siitä, että yrityksessä on hyvä tehdä töitä ja ihmiset viihtyvät siellä. Perheyrityksessä johto on aina läsnä ja saavutettavissa. Tämä kertoo tahdosta tehdä asioita oikein ja pitkäjänteisesti, innovatiivisesti ja laadusta tinkimättä, Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Jussi Riikonen sanoo tiedotteessa.

Puheenjohtaja Riikoselle myönnettiin sen sijaan Yrittäjäristin suurristi numero 308. Suurristi myönnettiin Riikosen tekemästä ansiokkaasta työstä yrittäjyyden ja yrittäjien eteen.

Myös Kempeleessä jaettiin yrittäjäpalkintoja, kun Haka Center Oy:n toimitusjohtaja Kalle Piirainen valittiin Kempeleen vuoden yrittäjäksi. Valinnan teki Kempeleen yrittäjät ry.

Piirainen on luotsannut Haka Centeriä kymmenen vuoden ajan. Haka Center keskittyy uusien ja käytettyjen koneiden myyntiin, vuokraukseen, ostoon, kuljetukseen sekä huolto- ja korjaustoimintaan. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Kempeleessä ja Ylivieskassa.

Kempeleen kunta puolestaan palkitsi vuoden yksinyrittäjänä Aquatallin yrittäjän Juha Toppisen. Aquatalli on akvaariokauppa, jonka palveluihin kuuluvat myös esimerkiksi akvaariokokonaisuuksien suunnittelu ja ylläpitosopimukset.

Fennian ja Elon jakama vuoden 2021 Tsempparipalkinto myönnettiin Oulun seudun Uusyrityskeskuksen Tuija Aitto-Ojalle.

Päivitetty klo 10.21: Lisätty palkittuja.