Palkkaerot: Ou­lu­lai­nen pa­lo­mies tienaa satoja euroja vä­hem­män kuin kol­le­gan­sa Jo­ki­laak­sois­sa

Pääkirjoitus: Jos rahaa ei saada lisää, ra­pis­tu­neen tie­ver­kon määrä kasvaa

Luitko jo tämän: Kokenut ta­pah­tu­ma­jär­jes­tä­jä kri­ti­soi Oulun mo­ni­toi­mi­aree­nan jul­kis­ta ra­hoi­tus­ta

Mainos: Kalevan joulutarjous: Kaleva Digi + Lehti 2 kk vain 49,90 euroa, tilaa tästä!

Si­sä­il­ma­on­gel­mat pa­kot­ta­vat Oulu10-pal­ve­lu­pis­teen muut­ta­maan pois Saa­ris­ton­ka­dun ti­lois­ta – elokuun alusta pal­ve­lut saa Kelan talosta Se­pän­ka­dul­la

Kaupunki muistuttaa, että Sepänkadun väliaikaistiloissa voi maksaa kortilla mutta ei käteisellä. Käteisellä maksamista varten voi kuitenkin erikseen varata ajan.

Keskustassa Saaristonkadulla toimivan Oulun kaupungin asiakaspalvelupiste Oulu10:n toiminnot siirretään elokuun alusta väliaikaisesti Kelan toimitiloihin Sepänkadulle.

Muuton syynä ovat Saaristonkadun tilojen sisäilmaongelmat, kaupunki kertoi tiedotteessa maanantaina.

Palvelupiste toimii muuton jälkeen Kelan aukioloaikojen mukaisesti arkipäivisin kello 12–16.

Oulu10-palvelut siirtyvät jälleen takaisin vakituiseen osoitteeseen Torikatu 10:een sen remontin valmistuttua syyskuun lopulla.

Kaupungin mukaan Sepänkadun väliaikaistiloissa voi maksaa kortilla, mutta ei käteisellä. Käteisellä maksamista varten voi kuitenkin varata ajan keskustan alueella puhelimitse numerosta 08 558 55800. Tällöin käteismaksupalvelu järjestetään mahdollisuuksien mukaan, kaupunki kertoo.

Käteisellä voi yhä maksaa kaikissa muissa Oulu10:n palvelupisteissä tarpeen mukaan. Oulu10 palvelee myös Oulunsalossa, Kiimingissä, Haukiputaalla, Ylikiimingissä ja Yli-Iissä.

Oulu10 on palvellut Saaristonkadulla, mutta nyt toiminnot muuttavat Kelan taloon osoitteeseen Sepänkatu 18. Arkistokuva.
Oulu10 on palvellut Saaristonkadulla, mutta nyt toiminnot muuttavat Kelan taloon osoitteeseen Sepänkatu 18. Arkistokuva.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Ikäihmisten Aino-neuvonnan asiakaspalvelupiste on toistaiseksi kiinni. Neuvonta palvelee arkisin puhelimitse numerossa 044 703 4973 kello 9–15. Sähköposti neuvontaan on aino@ouka.fi

Oulu10 tarjoaa neuvontaa ja ohjausta kaupungin palveluihin myös sähköisissä kanavissa. Palveluasiantuntijat tavoittaa sähköpostin ja puhelimen lisäksi somessa.

Viesteihin vastataan Oulun kaupungin Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa sekä WhatsAppissa numerossa 0400 111 001. Lisäksi virtuaaliavustaja OuluBot palvelee yötä päivää  osoitteessa www.ouka.fi