Käräjäoikeus: Omis­ta­jal­ta ka­ran­nut koira puri toista koiraa ja miestä Rak­si­las­sa

Jääkiekko: Kärpät ru­tii­ni­voi­tol­la kiinni ko­ti­etuun – Seu­raa­vak­si edessä tup­la­pe­lit HIFK:ta vastaan

Hyvinvointialueet: Me­ri-Lap­pi pohtii eroa­van­sa Lapista ja liit­ty­vän­sä Poh­tee­seen

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Tilaajille

Sari Puu­ma­lai­sen syys­me­nu ra­ken­tuu omille re­sep­teil­le – paah­det­tu kuk­ka­kaa­li­keit­to, peu­ra­vorsch­mack ja pu­na­juu­ri­kak­ku yl­lät­tä­vät ma­ku­yh­dis­tel­mil­lään

Näyttelijän työaikataulut määrittävät vahvasti, mitä ja milloin Sari Puumalainen syö. Vapaapäivänä hän nauttii leppoisasta ruoanlaitosta tai rentoutuu katselemalla kokkauskilpailuja.

Punajuuren ja homejuuston liitto yllättää jälkiruokakakussa. – Aterian lopuksi on hauska kehottaa vieraita arvaamaan, mitä kakku sisältää.
Punajuuren ja homejuuston liitto yllättää jälkiruokakakussa. – Aterian lopuksi on hauska kehottaa vieraita arvaamaan, mitä kakku sisältää.
Kuva: Helena Saine-Laitinen

Sari Puumalainen on 1970-luvun lapsena kasvanut talouskyljyksillä, ruskealla kastikkeella ja keittoperunoilla. Hän sai ruokaherätyksen tyttärien syntymän myötä.

– Tajusin, että kun teen ruoan itse, tiedän tarkkaan, mitä se sisältää.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.