Kaavoitus: Vä­li­ky­län ja Ruskon teol­li­suus­aluei­den väliin suun­ni­tel­laan uutta työ­paik­ka-aluet­ta

Sää: Ke­vät­tal­ven nätit päivät jat­ku­vat Oulun seu­dul­la, kes­ki­viik­ko­na voi tulla lisää lunta

Luitko jo tämän: Oulun ke­hu­tul­la tont­ti­po­li­tii­kal­la on kään­tö­puo­len­sa – Ve­ron­mak­sa­jien rahoja on myös tuh­lat­tu, arvioi apu­lais­pro­fes­so­ri

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Sari Puu­ma­lai­sen syys­me­nu ra­ken­tuu omille re­sep­teil­le – paah­det­tu kuk­ka­kaa­li­keit­to, peu­ra­vorsch­mack ja pu­na­juu­ri­kak­ku yl­lät­tä­vät ma­ku­yh­dis­tel­mil­lään

Näyttelijän työaikataulut määrittävät vahvasti, mitä ja milloin Sari Puumalainen syö. Vapaapäivänä hän nauttii leppoisasta ruoanlaitosta tai rentoutuu katselemalla kokkauskilpailuja.

Punajuuren ja homejuuston liitto yllättää jälkiruokakakussa. – Aterian lopuksi on hauska kehottaa vieraita arvaamaan, mitä kakku sisältää.
Punajuuren ja homejuuston liitto yllättää jälkiruokakakussa. – Aterian lopuksi on hauska kehottaa vieraita arvaamaan, mitä kakku sisältää.
Kuva: Helena Saine-Laitinen

Sari Puumalainen on 1970-luvun lapsena kasvanut talouskyljyksillä, ruskealla kastikkeella ja keittoperunoilla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.