Uskonyhteisöt: An­ka­ras­ta us­kon­yh­tei­sös­tä nuorena eronnut ou­lu­lais­läh­töi­nen nainen muis­tut­taa hen­gel­li­sen vä­ki­val­lan olevan rikos

Kolumni: Kuka keksi laittaa kä­ve­ly­ka­dun pät­käl­le nop­pa­ki­viä? – Ou­lus­sa kyn­ne­tään epä­ta­sai­sia nop­pa­ki­vi­ka­tu­ja vielä pitkään

Luitko jo tämän: Hai­luo­toon suun­ni­tel­ta­vat sillat ja pen­ger­tie ovat to­teu­tu­mas­sa ilman min­kään­lais­ta va­lais­tus­ta

Riku Tolonen Lipon viuh­ka­mie­hek­si, ou­lu­lai­sil­la kasassa 12 pe­laa­ja­so­pi­mus­ta ensi kau­del­le – "Meillä on aito mah­dol­li­suus luoda jotain poik­keuk­sel­lis­ta"

Riku Tolonen astuu ensi kaudella Markku Hylkilän jättämiin saappaisiin.

Lipolla on kasassa 12 pelaajasopimusta.
Lipolla on kasassa 12 pelaajasopimusta.
Kuva: Maiju Pohjanheimo

Riku Tolonen korvaa Markku Hylkilän Lipon pelinjohtajana kaudella 2023. Tolosen sopimus on kaksivuotinen.

– Halusin tulla Lippoon mukaan, koska koen, että meillä on aito mahdollisuus luoda jotain poikkeuksellista. On tärkeää, että pelaamisesta paistaa läpi selkeä ajatus ja identiteetti, Tolonen sanoo tiedotteessa.

Lippo kertoi torstaina myös uusista pelaajasopimuksista. Superpesis-kokemusta tuo muun muassa Kempeleen Kirissä kuluneella kaudella pelannut Topi Korhonen, joka solmi Lipon kanssa kahden vuoden sopimuksen. Myös Kankaanpään Mailasta Ouluun kaksivuotisella sopimuksella saapuva Sami-Jukka Korvola on hankkinut kokemusta ylimmältä sarjatasolta.

– Odotan heiltä pelillisen panoksen lisäksi esimerkin näyttämistä nuorille ja potkua kehitystä hamuaville pelaajillemme, Tolonen toteaa.

Lipolla on kasassa ensi kaudelle yhteensä 12 pelaajasopimusta. Lisäksi kolme pelaajaa antaa seuralle näyttöjä.

Toimitusjohtaja Jimi Heikkisen mukaan seura luottaa omiin ja lähialueiden junioreihin.

– Rakennamme Lippoa pitkäjänteisellä otteella. Toki joukkue ei ole vielä täysin valmis. Jatkamme lopullisten palojen hiontaa, Heikkinen kertoo.