Kolumni: Monta kotia, monta oikeaa ko­ti­paik­ka­kun­taa

Kuvagalleria: Tuk­ki­lau­tal­la päin Iijoen pärs­kei­tä

Mainos: Juuret kas­va­vat tie­dos­ta. Tutustu Ka­le­vaan 1kk 1 €. Tilaa tästä.

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Ra­vin­to­la-alan yrit­tä­jiä Oulun alueel­ta vetoaa edus­kun­taan: ala on jou­tu­nut rä­pi­köi­mään kohta vuoden py­syäk­seen pin­nal­la, nyt voimat alkavat ehtyä

"Ravintola-alan yrityksistä suurin osa on pieniä mikroyrityksiä, mistä syystä tulevien konkurssien velat lankeavat yrittäjän lisäksi hänen perheensä maksettavaksi."

Me ravintola- ja tapahtuma-alan yrittäjät ymmärrämme vaikean tilanteen, jossa Te, maamme hallitus, olette tällä hetkellä. Huolehditte kansalaisten terveydestä pandemian keskellä vastaten samalla talouden aiheuttamiin haasteisiin. On varmasti lähes mahdotonta kapteenina pyrkiä navigoimaan tämän pandemian aiheuttaman myrskyn keskellä turvallisesti ja niin, että mahdollisimman moni olisi tyytyväinen.

Kiitämmekin hallituksen toimintaa ja viestintää suurimmalta osin, mutta haluamme tuoda esiin tämänhetkistä tilannettamme ravintola-alan yrittäjinä; niin taloudellisesti kuin henkisesti. Olemme suurimmaksi osaksi pienyrittäjiä, joista moni on laittanut yritykseensä kiinni koko tulevaisuutensa ja nykyisen omaisuutensa. Eikä meillä ole toista tapaa elättää itseämme tai läheisiämme.