Oulu: Katso, mistä löytyy Oulun seit­se­män ou­doin­ta muis­to­merk­kiä

Väkivaltarikokset: Hei­nä­pään tapon yritys oli miehen ja naisen välinen vä­ki­val­tai­nen riita

Valmistuneet: Katso am­mat­tiin val­mis­tu­nei­den ni­mi­lis­to­ja

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Postin hen­ki­lö­koh­tai­nen palvelu lo­pe­te­taan Hau­ki­pu­taal­ta, lä­him­mät pal­ve­lu­pis­teet Iissä ja Oulussa – Mu­hok­sel­la pal­ve­lu­jen paikka vaihtuu

Myös Haukiputaan ja Muhoksen muutosten taustalla ovat Postin mukaan osuuskauppa Arinan irtisanomat sopimukset. Lisäksi henkilökohtaisen palvelun tarve vähenee koko ajan.

Posti jatkaa palvelupaikkojensa uudelleenjärjestelyä Oulun seudulla.

Henkilökohtaista palvelua tarjoava niin sanottu täyden palvelun asiointipaikka lopetetaan Haukiputaan S-marketista 8. huhtikuuta. Tämän jälkeen henkilökohtaista palvelua postiasioissa saa Iissä entisessä OP:n talossa toimivasta Metka-tuotteesta.

Oulun suunnassa Haukipudasta lähimmät palvelupostit ovat Kaijonharjun K-supermarketissa ja Ruskon Citymarketissa.

Muhoksella puolestaan postipalvelut on jo lopetettu viime viikolla S-marketista. Henkilökohtaista palvelua haluavien on suunnattava Ouluun 26. huhtikuuta saakka. Siitä alkaen Muhoksella postin täydet palvelut saa Valtatie 11:ssä sijaitsevasta Pietan puodista.

Palvelutarve vähentyy, Arina irtisanonut sopimuksia

Kuten useissa aiemmissakin palvelumuutoksissa Oulussa ja lähiseudulla, myös Haukiputaan ja Muhoksen muutosten taustalla ovat osuuskauppa Arinan irtisanomat sopimukset, kertoo Postin aluepäällikkö Sauli Metsävirta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.