Päihdeongelmat: Heidi joi itsensä niin hir­veään kän­niin, että heräsi Oulun sel­viä­mis­ase­mal­ta

Musiikki: Tältä näyttää pia­no­batt­le pak­ka­ses­sa tor­ni­ta­lon katolla

Koti: Re­mont­ti­koh­det­ta etsinyt perhe löy­si­kin vasta val­mis­tu­neen kodin Kem­pe­lees­tä

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Tilaajille

Por­tu­ga­li­lais­yh­tiö aikoo tehdä Talo Sto­res­ta paikan asu­mi­sel­le ja työ­pa­joil­le – Oulun asun­to­mes­su­alueen van­hois­ta suo­je­lu­ra­ken­nuk­sis­ta kolme on vielä myy­mät­tä

Varikon korjaamorakennuksen kaupat ovat loppusuoralla, ja Villa Lipporannasta hierotaan kauppoja, mutta Nurron talo ei ole mennyt kaupaksi

Oulun asuntomessualueen vanhojen suojeltujen rakennusten kaupat ovat edenneet Hietasaaren ja Vaakunakylän tuntumassa sekä Hartaanselän rannalla. Myynnissä on ollut neljä rakennusta, Talo Store, kaupungin vanha varikkorakennus, Villa Lipporanta ja Nurron talo.

Talo Storesta on tehty kaupat, varikosta myyntipäätös mutta ei vielä kauppoja, Villa Lipporannasta vielä neuvotellaan ja Nurron talosta tulleet ostotarjoukset eivät täyttäneet vaatimuksia.

Kaupungin tekninen isännöitsijä Santeri Lokkila kertoo, että 1800-luvulla rakennettu Talo Store myytiin toissa viikolla. Sen osti portugalilainen Gamified Cohousing Oy 2 000 euron hintaan.

Talo Storen osti portugalilainen yritys, joka suunnittelee tekevänsä siitä yhteisöllisen toiminnan rakennuksen, jossa pidetään muun muassa ilmakitarakoulutusta.
Talo Storen osti portugalilainen yritys, joka suunnittelee tekevänsä siitä yhteisöllisen toiminnan rakennuksen, jossa pidetään muun muassa ilmakitarakoulutusta.

Lue Digiä _0,25 € / viikko_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.