Pääkirjoitus: Suomen side Ruot­siin vah­vem­pi ja ta­sa-ar­voi­sem­pi kuin yli 200 vuo­teen, on jo aika unohtaa komp­lek­sit

Suurpetokeskus: Tuore tar­kas­tus kertoo useista puut­teis­ta Kuu­sa­mon suur­pe­to­kes­kuk­ses­sa

Mainos: Juuret kas­va­vat tie­dos­ta. Tutustu Ka­le­vaan 1kk 1 €. Tilaa tästä.

Po­lii­si: Yksi louk­kaan­tui lie­väs­ti pa­ket­ti­au­ton ja hen­ki­lö­au­ton ko­la­ris­sa Poik­ki­maan­tien ja Kai­nuun­tien ris­teyk­ses­sä

Oulussa tapahtui tiistaina aamulla pakettiauton ja henkilöauton kolari Poikkimaantien ja Kainuuntien isossa risteyksessä.

Poliisin tiedon mukaan henkilöauton kuljettaja loukkaantui kylkikolarissa lievästi. Pelastuslaitokselta kerrottiin, ettei sen yksiköitä kuitenkaan hälytetty paikalle.

Poliisi kertoi ensitietona, että pakettiauton kuljettaja olisi poistunut paikalta selvittämättä tapahtunutta. Kello 10.35 aikaan poliisi kuitenkin täsmensi, että kuljettaja oli palannut paikalle ilmeisesti vain käytyään kääntymässä.

Liikennesääntöjä rikkoneelle kuljettajalle annettiin sakko, poliisi kertoo.

Paikalla oli jonkin aikaa tilapäistä haittaa muulle liikenteelle. Kolarista tuli ilmoitus hieman kello yhdeksän jälkeen.

18.1. kello 10.42: Päivitetty otsikkoa ja uutisen tietoja: Poliisin mukaan pakettiauton kuljettaja ei poistunut paikalta vaan kävi kääntymässä ja palasi paikalle.