Reportaasi: Maail­man vaa­ral­li­sin vessa, ren­gas­rik­ko­ja ja odot­ta­ma­ton il­ma­len­to – hyppää kyytiin ja lähde ko­ke­maan, mil­lais­ta on ajaa läs­ki­pyö­räl­lä Kor­va­tun­tu­ril­le

Jääkiekko: Kärp­pien huip­pu­vi­rei­nen ve­nä­läis­vah­ti kertoo, kuka hän oikein on

Mainos: Kaleva Median ja­ka­ja­na saat vai­kut­taa omaan työ­mää­rää­si ja tienaat sen mu­kai­ses­ti. Klikkaa tästä täyt­tä­mään työ­ha­ke­mus.

Poliisi otti moot­to­ri­pyö­rä- ja pyö­rä­var­kai­ta kiinni Ro­va­nie­mel­lä – var­kau­des­ta epäilty ajeli va­ras­te­tuil­la re­kis­te­ri­kil­vil­lä am­fe­ta­mii­nin vai­ku­tuk­sen alai­se­na

Poliisi sai keskiviikkona puolenpäivän aikaan ilmoituksen Rovaniemen Urheilukadulla käynnissä olleesta sähköpyörän anastusyrityksestä. Läheisestä rappukäytävästä otettiin kiinni ilmoittajan antamien tuntomerkkien perusteella noin 30-vuotias mies, jota epäillään varkauden yrityksestä.

Poliisin mukaan arvokas sähköpyörä vaurioitui anastusyrityksen yhteydessä. Pyörän omistajaa pyydetään ilmoittautumaan poliisille.

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä poliisi sai ilmoituksen, että kaksi miestä lastasi mopoa tai moottoripyörää kuomuperäkärryyn Nuijatiellä. Poliisi tavoitti kuomuperäkärryä kuljettaneen auton Isoaavantieltä.

Auton kuljettaneella miehellä ei ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta ja hänelle tehty huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinin käytöstä. Hänen kuljettamansa auto oli poistettu liikennekäytöstä ja siihen oli kiinnitetty anastetut rekisterikilvet.

Poliisi löysi peräkärrystä muun muassa anastetut Suzuki-moottoripyörän ja Trek-polkupyörän. Miehet otettiin kiinni epäiltyinä useista rikoksista.