Kouluruoka: Oulun kou­luis­sa ja päi­vä­ko­deis­sa tar­joil­lun oudon ha­jui­sen jau­he­li­ha­kei­ton syy selvisi

Oulu: Val­tuus­ton uusi pu­heen­joh­ta­ja Jarmo J. Husso pitää po­li­tiik­kaa lasten leik­ki­nä 70-lu­kuun ver­rat­tu­na

Kolumni: Tapasin Teuvo Hak­ka­rai­sen Brys­se­lis­sä ja kysyin, ha­luaa­ko hän yhä maa- ja met­sä­ta­lous­mi­nis­te­rik­si

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi + Lauantai 15,90 €/kk

Poliisi otti moot­to­ri­pyö­rä- ja pyö­rä­var­kai­ta kiinni Ro­va­nie­mel­lä – var­kau­des­ta epäilty ajeli va­ras­te­tuil­la re­kis­te­ri­kil­vil­lä am­fe­ta­mii­nin vai­ku­tuk­sen alai­se­na

Poliisi sai keskiviikkona puolenpäivän aikaan ilmoituksen Rovaniemen Urheilukadulla käynnissä olleesta sähköpyörän anastusyrityksestä. Läheisestä rappukäytävästä otettiin kiinni ilmoittajan antamien tuntomerkkien perusteella noin 30-vuotias mies, jota epäillään varkauden yrityksestä.

Poliisin mukaan arvokas sähköpyörä vaurioitui anastusyrityksen yhteydessä. Pyörän omistajaa pyydetään ilmoittautumaan poliisille.

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä poliisi sai ilmoituksen, että kaksi miestä lastasi mopoa tai moottoripyörää kuomuperäkärryyn Nuijatiellä. Poliisi tavoitti kuomuperäkärryä kuljettaneen auton Isoaavantieltä.

Auton kuljettaneella miehellä ei ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta ja hänelle tehty huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinin käytöstä. Hänen kuljettamansa auto oli poistettu liikennekäytöstä ja siihen oli kiinnitetty anastetut rekisterikilvet.

Poliisi löysi peräkärrystä muun muassa anastetut Suzuki-moottoripyörän ja Trek-polkupyörän. Miehet otettiin kiinni epäiltyinä useista rikoksista.