Luonto: Raakun suojelu sai mil­joo­na­ra­hoi­tuk­sen, sim­pu­koi­den et­sin­tään kou­lu­te­taan raak­ku­koi­ra

Formula 1: Ana­lyy­si: Lando Norris maksoi kovan hinnan uh­ka­pe­lis­tään Sotshin F1-ki­sas­sa

Tilaajille

Poh­jois-Suo­mes­sa syn­ty­nei­tä tut­kit­tiin: Ai­kuis­ten D-vi­ta­mii­ni­ta­sos­sa selvä muutos – kan­nat­taa­ko maitoon lisätä vi­ta­mii­ne­ja?

Oulun yliopistossa tehty mittava seurantatutkimus osoittaa kansallisen elintarvikepolitiikan ja D-vitamiinisuosituksen vaikutukset aikuisväestössä.

D-vitamiinia lisätään elintarvikkeisiin, muun muassa maitoon.
D-vitamiinia lisätään elintarvikkeisiin, muun muassa maitoon.
Kuva: Jarmo Kontiainen

Oulun yliopistossa tehty mittava seurantatutkimus osoittaa kansallisen elintarvikepolitiikan ja D-vitamiinisuosituksen vaikutukset aikuisväestössä.

osoittaa, että suomalaisten aikuisten D-vitamiinitasot ovat nousseet selvästi viimeisten vuosikymmenien aikana.