Kuolleisuus: Kes­ki-ikää lä­hes­ty­vien naisten kuo­le­mat li­sään­ty­neet, ko­ro­na­ta­pauk­set eivät selitä kasvua

Laihdutus: Dia­be­tek­sen hoitoon ke­hi­tet­ty pistos vai­kut­taa lähes ih­me­lääk­keel­tä laih­dut­ta­jil­le, lue ko­ke­muk­sia

Kolumni: Kas­vi­kar­toi­tus uhkaa hiipua har­ras­ta­jien puut­tee­seen

Tilaajille

Pian rik­ki­näi­nen t-paita lai­te­taan ke­räys­laa­tik­koon, Poh­jois-Poh­jan­maal­la pois­to­teks­tii­lin eril­lis­ke­räys on vasta suun­nit­te­lu­as­teel­la – Ou­lu­lai­sen äidin ja tyt­tä­ren käsissä van­has­ta syntyy uutta

Suomen jätelaki velvoittaa järjestämään poistotekstiilien erilliskeräyksen vuoteen 2023 mennessä. Kiertokaaren ja Lakeuden EKOn toimialueilla poistotekstiilit laitetaan vielä toistaiseksi sekajätteen joukkoon.

Oululaisen Mariannazerowasten idea syntyi, kun omat nurkat alkoivat täyttyä jo käsitöistä. – Nyt tuotteita voivat hankkia hekin, joilta käsitöiden tekeminen ei luonnistu, sanovat oululaiset käsityöharrastajat Anna Koskenkangas (vas.) ja Maria Visuri.
Oululaisen Mariannazerowasten idea syntyi, kun omat nurkat alkoivat täyttyä jo käsitöistä. – Nyt tuotteita voivat hankkia hekin, joilta käsitöiden tekeminen ei luonnistu, sanovat oululaiset käsityöharrastajat Anna Koskenkangas (vas.)

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.