Retkeily: Na­pa­pii­rin ret­kei­ly­alue sai al­kun­sa, kun erä­mai­nen alue löytyi Ne­los­tien tun­tu­mas­ta

Vanhat kuvat: Jou­lu­kuus­sa 2002 Oulussa lois­ti­vat tier­na­täh­det ja Gimmel jakoi nim­ma­rei­ta Stock­man­nil­la

Luitko jo tämän: "Oulun Höyh­tyäl­le en saanut na­vet­taa, täällä kor­ves­sa olen nyt on­nel­li­nen" – Sinikka Kont­ti­nen on yl­peäs­ti ny­ky­ajan rohkea emäntä

Pääkirjoitus
Tilaajille

Pai­kal­li­nen tieto ja vies­tin­tä rat­kai­se­vaa, jotta ko­ro­na­ti­lan­tees­ta saadaan täs­mäl­li­nen ja asian­mu­kai­nen kuva

Oulu onnistui tällä kertaa viestimään hyvin, kun paikalliset asiantuntijat ja vastuuhenkilöt marssitettiin kertomaan kaupungin ja alueen koronatilanteesta. Epidemian taltuttamisessa on syytä toimia johdonmukaisesti, jotta valmiuslakia ei tarvitsisi ottaa käyttöön.

Koronatilanne on kääntynyt Oulussa huonompaan suuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on siirtynyt epidemiassa kiihtymisvaiheeseen. Tartuntamäärien kasvu kesittyy Ouluun, mutta koko maakuntaa koskevilla suosituksilla halutaan ennaltaaehkäistä tartuntojen leviäminen. Etunojassa tehtävät toimet ovat paras keino rajoittaa epidemiaa. Epidemia ei kuitenkaan taltu, jos kaikki eivät noudata suosituksia ja rajoituksia.
Koronatilanne on kääntynyt Oulussa huonompaan suuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on siirtynyt epidemiassa kiihtymisvaiheeseen. Tartuntamäärien kasvu kesittyy Ouluun, mutta koko maakuntaa koskevilla suosituksilla halutaan ennaltaaehkäistä tartuntojen leviäminen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.