Kesähelmi: Pe­rä­me­ren saa­ris­toon pääsee ke­sä­ret­kel­le ve­neel­lä

Onnettomuudet : Metsä Fibren Kemin bio­tuo­te­teh­taan työ­maal­la kuo­le­maan joh­ta­nut ta­pa­tur­ma

Tilaajille

Pää­luot­ta­mus­mies pelkää, että Oulun yli­opis­ton muut­to­ai­keet joh­ta­vat leik­kauk­siin: "Hen­ki­lös­töl­lä on pelko siitä, että onko minulla tu­le­vai­suu­des­sa työ­paik­kaa"

Palveluhenkilöstö pelkää Oulun yliopiston muuttoaikeiden johtavan leikkauksiin. Pääluottamusmies: “Eivät uskalla sanoa. Jos minä sanon, se on tavallaan muilta kuultua.”

Esimerkiksi Pajan raskaita työstökoneita tuskin muutetaan Raksilaan, arvelee pääluottamusmies, huoltoinsinööri Raimo Tervola.
Esimerkiksi Pajan raskaita työstökoneita tuskin muutetaan Raksilaan, arvelee pääluottamusmies, huoltoinsinööri Raimo Tervola.
Kuva: Pekka Peura

Uudisrakennus maksaisi liikaa ja kulkeminen Linnanmaan ja keskustan väliä veisi liikaa aikaa. Siinä joitakin perusteluita, joiden vuoksi Oulun yliopiston palveluja turvaavan henkilöstön pääluottamusmies Raimo Tervola haluaa torjua Oulun yliopiston muuttoaikeita.

Henkilöstö on tähän asti seurannut sivusta keskustelua yliopiston hallituksen liikkeellepanemasta keskustavisiosta. Sanomishaluja pidättelee sekin, että 70 prosenttia yliopiston koko henkilöstöstä on määräaikaisia.