Uimahallit: Oulun ui­ma­hal­lis­sa ja Ve­si-Ja­tu­lis­sa sul­jet­tu altaita bak­tee­ri­löy­dös­ten vuoksi

Kuvagalleria: Ve­ren­pu­nai­nen ja vio­let­ti hetki ikuis­tui lu­ki­joi­den ko­mei­siin kuviin

Oikeudenkäynti: Oulussa isoa huu­me­kaup­paa pyö­rit­tä­neil­le pitkät van­keus­tuo­miot

Oulussa lu­vat­to­mia ajoja sun­nun­tai­na – hu­ma­las­sa, huu­meis­sa ja ilman korttia

Oulun poliisi kohtasi useita kortitta ja päihteiden vaikutuksen alaisena autoilleita sunnuntain aikana.

Kaukovainiolla ajokuntoa ratsannut partio pysäytti vanhemmat miehen, joka puhalsi alkometriin 0.53 milligrammaa litrassa, mikä on promilleiksi muutettuna reilu 1,1 promillea. Kuljettaja määrättiin ajokieltoon ja häntä epäillään rattijuopumuksesta.

Eräs ajokortitta autoileva mies jäi poliisin haaviin Limingantiellä puolenpäivän jälkeen. Tämä oli jo kahdeskymmenes kerta vuoden sisällä, kun kuski jäi kiinni kortitta ajosta.

Kaakkurinkankaalla ennen kello 15 ajellut mies ylitti puhalluksellaan törkeän rattijuopumuksen rajan 1.13 milligrammaa litrassa. Promilleiksi muutettuna se on noin 2,5. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja ajokortti laitettiin hyllylle.

Noin kello puoli viiden aikaan alkuillasta Höyhtyällä autoillut mies sai positiivisen tuloksen huumausainepikatestissä. Ajokortti laitettiin hyllylle rattijuopumusepäilyn vuoksi.

Ylikiimingissä Muhoksentiellä sattui puolenpäivän jälkeen hirvikolari. Hirviseurue oli ollut pyynnissä ja koira ajoi jäljittäessään hirven tien ylitse. Paikalle sattui autoilija joka törmäsi tien yli ryntäävän hirven kanssa. Hirvi jatkoi kuitenkin matkaa metsään ja auto selvisi etuvalon rikkoutumisella ja pienillä peltivaurioilla.