Vaalitentti: Katso tal­len­ne Kalevan vaa­li­ten­tis­tä, mukana kuusi ni­me­käs­tä eh­do­kas­ta Oulun vaa­li­pii­ris­tä

Pääkirjoitus: Il­mas­ton­muu­tok­sen tor­jun­ta ei ole vi­her­hump­paa – maa­pal­lon läm­pe­ne­mi­nen mah­dol­lis­ta saada kuriin

Kolumni: Ou­lu­lais­kou­lun hyvät ko­ke­muk­set kou­lu­pu­dok­kai­den kanssa osoit­ta­vat, miten tärkeää on kokemus po­ruk­kaan kuu­lu­mi­ses­ta

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva 2 kk 59,90 euroa

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Oulun tuet­ta­va se­nio­rei­den oma­toi­mi­suut­ta

Liikunta on paras lääke, sanoo vanha viisaus. Kirjoittamiseni kirvoitti Kalevassa 3.11. ollut Markku Kainulaisen mielipidekirjoitus otsikolla: Onko koko Oulun kaupunki ikäihmisten asialla? Puolueeton kiitos hänelle sisällöstä! Kirjoitushan kritisoi aiempaa Oulun kaupunginhallituksen puheenjohtaja  Mirja Vehkaperän kannanottoa ikäihmisten palveluista (Kaleva 23.10./Lukijalta).

Tiedossamme on, että iäkkäiden määrä kasvaa vauhdilla myös Oulussa. Siispä omatoiminen hyväkuntoisuus ja arjessa ”iloisen tyytyväisenä” selviytyminen tulisi saada myös tavoitteeksi tälle kasvavalle seniorijoukolle mahdollisimman pitkään. Näin sanoo vanha maalaisjärkikin: Liikunta on lääke!

"Paljonko kaupunki ja terveydenhuolto säästääkään niin sanottuja sairauskuluja niiden kohdalla, jotka kuntoilevat itse ja säästävät sairaanhoidon kalliita kustannuksia?"

Nyt tiedossamme on, että nykyinen plus kuusviitosten käytössä oleva suosittu seniorikortti uudistuu.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.