Jääkiekko: Kuun­te­le suoraa lä­he­tys­tä Kär­pät–TPS-ot­te­lus­ta

Päätoimittajan kolumni: Kou­lu­jen le­vot­to­muus kertoo siitä, että ai­kui­set eivät ole kan­ta­neet vas­tuu­taan

Koti: Ou­lu­lai­set Mat­lee­na ja Jori Haa­pa­lai­nen ra­ken­si­vat unel­mien­sa kodin lu­moa­viin mai­se­miin Jää­lin­jär­ven ran­nal­le

Pääkirjoitus
Tilaajille

Oulun stra­te­giaan la­dat­tiin tavoite nousta yri­tys­myön­tei­syy­den yk­kö­sek­si, mutta ym­pä­ris­tö­toi­mis­sa val­tuus­tol­le kelpaa huo­nom­pi­kin si­joi­tus

Kaupunginvaltuuston hyväksymä kaupunkistrategia kuvaa tulevaa Oulua kestävästi kasvavana, kansainvälisenä ja inhimillisenä keskuksena. Kestävään kasvuun pyrkiminen jakoi huomiota herättävästi päättäjien kantoja.

Oulun kaupunginvaltuusto löi viime maanantaina lukkoon vuoteen 2030 tähyävän Oulun uuden kaupunkistrategian. Sen otsikkona on "Kulttuuri-ilmaston muutos nyt!".

Strategia ohjaa kaupungin kehittämisen suuntia isoilla pensselinvedoilla, mutta tavoitteisiin on liitetty myös toimia. Etenemistä tavoitteita kohti arvioidaan täsmällisillä tai väljemmillä mittareilla.

Tämä tuo strategian toteutukseen tarpeellista uskottavuutta. Näin pienenee riski, että asiakirja jää hyvien aikomusten yleväksi kokoelmaksi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.