Kaavoitus: Vä­li­ky­län ja Ruskon teol­li­suus­aluei­den väliin suun­ni­tel­laan uutta työ­paik­ka-aluet­ta

Sää: Ke­vät­tal­ven nätit päivät jat­ku­vat Oulun seu­dul­la, kes­ki­viik­ko­na voi tulla lisää lunta

Luitko jo tämän: Oulun ke­hu­tul­la tont­ti­po­li­tii­kal­la on kään­tö­puo­len­sa – Ve­ron­mak­sa­jien rahoja on myös tuh­lat­tu, arvioi apu­lais­pro­fes­so­ri

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Oulun seudun ham­pu­ri­lais­ten laatua kar­toi­tet­tiin – vain joka toinen läpäisi seulan

Hampurilaisista testattiin erikseen sämpylä, pihvi-juusto-osuus sekä kasvikset. Huonot ja välttävät näytetulokset tulivat pihvi-juusto-osuuksista.

Oulun seudun pikaruokaravintoloiden laatukartoituksessa havaittiin, että lähes joka toisen hampurilaisen laatu oli mikrobilöydösten perusteella huono tai välttävä.
Oulun seudun pikaruokaravintoloiden laatukartoituksessa havaittiin, että lähes joka toisen hampurilaisen laatu oli mikrobilöydösten perusteella huono tai välttävä.
Kuva: Jarmo Kontiainen

Oulun seudun pikaruokaravintoloiden laatukartoituksessa havaittiin, että hieman yli puolet hampurilaisista (55 %) olivat mikrobiologiselta laadultaan hyviä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.