Retkeily: Na­pa­pii­rin ret­kei­ly­alue sai al­kun­sa, kun erä­mai­nen alue löytyi Ne­los­tien tun­tu­mas­ta

Vanhat kuvat: Jou­lu­kuus­sa 2002 Oulussa lois­ti­vat tier­na­täh­det ja Gimmel jakoi nim­ma­rei­ta Stock­man­nil­la

Luitko jo tämän: "Oulun Höyh­tyäl­le en saanut na­vet­taa, täällä kor­ves­sa olen nyt on­nel­li­nen" – Sinikka Kont­ti­nen on yl­peäs­ti ny­ky­ajan rohkea emäntä

Oulun pää­kir­jas­ton asia­kas­pal­ve­lu­ajat ly­he­ne­vät re­mon­tin vuoksi – ­To­rin­ran­nas­sa kir­jas­to pal­ve­lee syk­syyn, väis­tö­ti­lois­ta tie­do­te­taan lä­hi­ai­koi­na

Oulun pääkirjaston muuttovalmisteluiden takia pääkirjaston musiikkiosaston, tietopalvelun ja lasten ja nuorten osaston asiakaspalveluajat muuttuvat.

Oulu
Oulun pääkirjastossa tehdään peruskorjaus vuosien 2023–2025 aikana.
Oulun pääkirjastossa tehdään peruskorjaus vuosien 2023–2025 aikana.
Kuva: Kontiainen Jarmo

Oulun kaupunginhallituksen päätöksen mukaisesti Oulun pääkirjastossa tehdään peruskorjaus vuosien 2023–2025 aikana. Remontista johtuen pääkirjasto tyhjennetään ja henkilökunta on jo aloittanut pakkaamisen.

Muuttovalmisteluiden takia pääkirjaston musiikkiosaston, tietopalvelun ja lasten ja nuorten osaston asiakaspalveluajat muuttuvat 24. tammikuuta alkaen, tiedottaa Oulun kaupunginkirjasto.

Pääkirjaston aukioloajat pysyvät ennallaan. Myöskään lainausosaston tai lehtisalin asiakaspalveluaikoihin ei tule muutoksia.

Lasten ja nuorten osaston asiakaspalvelu on auki arkisin klo 14–20 ja lauantaisin klo 10–16. Tietopalvelun asiakaspalvelu on auki arkisin klo 14–20.

Musiikkiosasto on kokonaan omatoimikäytössä 24. tammikuuta lähtien aina 28. helmikuuta asti. Tämän jälkeen osasto suljetaan muuttoa varten. Musiikkiosasto avataan Karjasillalla huhtikuussa. Studio ei ole käytettävissä helmikuussa.

Sarjakuvakirjasto Sarjasto siirtyy tammikuussa pääkirjaston 2. kerrokseen ja Oulun kaupunginkirjaston muihin toimipisteisiin.

Pääkirjaston väistötilojen sijainnista tiedotetaan lähiaikoina. Pääkirjasto palvelee asiakkaita nykyisessä paikassaan Torinrannassa syksyyn asti.