Ylennykset: Tässä on re­ser­vin ylen­nyk­siä it­se­näi­syys­päi­vä­nä – katso, ketkä poh­jois­suo­ma­lai­set on ylen­net­ty

Oulun Lii­ke­kes­kus ry jär­jes­tää Kaup­pa­to­rin Syys­päi­vän lauan­tai­na 18. syys­kuu­ta: "Toi­vee­nam­me saada kau­pun­ki­lai­sia torille ja kes­kus­taan"

Oulun Liikekeskus ry järjestää Kauppatorin Syyspäivän lauantaina 18. syyskuuta kello 10–16. Mukana tapahtumassa ovat kauppahalli, torin myyjät ja aitat. Kauppahalli on avoinna normaaliin tapaan klo 8–16. Lisäksi tapahtumassa kuullaan kuorolaulua Merikosken laululta ja Esa Mathlinin haitarin soittoa. Päivän aikana voi myös osallistua Tarkkis14:n järjestämään korutyöpajaan.

Tapahtumassa on myytävänä muun muassa käsitöitä, koruja, sisustustuotteita, mausteita ja vaatteita. Hallista löytyy myös maistiaisia ja tarjouksia.

Oulun Liikekeskuksen toiminnanjohtajan Leena Vuotoveden mukaan tapahtumalla halutaan juhlistaa torialueen kesän myyntikauden päättymistä ja syksyn alkua.

– Kaupunkikulttuuria on monenlaista ja toiveenamme on saada tällä kattauksella kaupunkilaisia liikkeelle torille sekä keskustaan syyskuisena lauantaipäivänä, Vuotovesi sanoo.