Oulun joukkoliikenne: Oulun bussit ovat ajoit­tain tupaten täynnä ja mat­ko­jen mää­räs­sä taotaan en­nä­tys­lu­ke­mia

Mielipidekirjoitus: Su­ku­puo­li­ko­ke­mus on jo­kai­sen oma asia

Luitko jo tämän: Miksi somessa ihail­laan julk­kik­sia lähes vailla rihman kier­tä­mää, mutta ta­val­li­sen suo­ma­lai­sen luo­mu­ta­ka­lis­ton nä­ke­mi­nen on kau­his­tus?

Mainos: Tilaa Kaleva Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Oulun kes­kus­tas­sa jär­jes­te­tään syk­syl­lä Arctic Food Fes­ti­val – osal­lis­tu­jik­si et­si­tään ra­vin­to­loi­ta ja kah­vi­loi­ta

Osana ensi syksyn Oulun Päivät -festivaalia järjestetään ruokakulttuuriin keskittyvä Arctic Food Festival, Oulun kaupunki tiedottaa.

Tapahtuma järjestetään Oulun alueen ravintoloissa ja kahviloissa torstaista lauantaihin 1.–3. syyskuta 2022 kello 16–21.

Ravintolat ja kahvilat laativat yhden kilpailuannoksen mukaillen Arctic Food Lab -tuotemerkin kriteereitä. Arctic Food Lab on osa Oulu2026-kulttuuriohjelmaa.

– Arctic Food Labin avulla tuodaan esiin Oulun ja pohjoisen Suomen alueelta saatavien raaka-aineiden sekä arktisissa oloissa syntyneen ruokaperinteen ainutlaatuisuutta, tiedotteessa kerrotaan.

Festivaalissa mukana olevat ravintolat ja kahvilat annostietoineen löytyvät mobiilisovelluksen avulla. Keskustan alueen ravintoloiden ja kahviloiden houkuttelu mukaan tapahtumaan on parhaillaan käynnissä.