Itsenäisyyspäivä: Näin suuri paraati Oulussa jär­jes­te­tään

Kolumni: Suo­ja­tien ylit­tä­mi­nen Oulussa on uh­ka­pe­liä hen­gel­lä

Kunniamerkit: Katso, ketkä poh­jois­suo­ma­lai­set saivat it­se­näi­syys­päi­vän kun­nia­mer­kit

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Oulun kau­pun­ki ostaa Pih­la­ja­lin­nal­ta ko­ro­na­tes­taus­pal­ve­lui­ta – muu­tok­sia teh­dään, koska ko­ro­na­ro­ko­tuk­siin tar­vi­taan lisää hen­ki­lö­kun­taa

Pihlajalinnalla on toimipiste Oulun keskustassa. Testauspaikat sijaitsevat Oritkarissa ja Rehapoliksella.
Pihlajalinnalla on toimipiste Oulun keskustassa. Testauspaikat sijaitsevat Oritkarissa ja Rehapoliksella.
Kuva: Linnea Ohtamaa

Oulun kaupunki ostaa Pihlajalinnalta koronatestausta ensi viikon maanantaista 10. toukokuuta alkaen, kaupunki kertoo tiedotteessaan.

Konkreettinen muutos testauskäytäntöihin näkyy siten, että oululaiset voivat maanantaista alkaen varata ajan maksuttomaan koronatestiin myös Pihlajalinnan testauspisteille. Testipaikat sijaitsevat Rehapoliksessa ja Oritkarissa.

Kaupungin mukaan muutoksia tehdään, koska koronarokotuksiin tarvitaan lisää henkilökuntaa.

Rehapoliksen näytteenottopiste sijaitsee osoitteessa Kiviharjunlenkki 4. Testipaikka sijaitsee keltaisen rakennuksen toisessa kerroksessa D-oven takana. D-ovi sijaitsee Rehapoliksen sisäpihalle saavuttaessa heti pyöräkatoksen vasemmalla puolella.

Oritkarissa on puolestaan drive-in -piste. Oikeaan paikkaan pääsee kääntymään Poikkimaantie 15:n kohdalta oikealle ja heti sen jälkeen oikealla sijaitsevalle parkkialueelle.

Oulun kaupungin näytteenottopisteet sijaitsevat Limingantullissa ja koronavastaanotoilla Haukiputaalla, Kontinkankaalla, Oulunsalossa ja Tuirassa.

Pihlajalinnan testipaikoille voi varata ajan puhelimitse numerosta 010 312 175. Numero palvelee maanantaista sunnuntaihin kello 6–22. Testausaikoja on saatavilla ainoastaan arkipäiville.