Kaavoitus: Vä­li­ky­län ja Ruskon teol­li­suus­aluei­den väliin suun­ni­tel­laan uutta työ­paik­ka-aluet­ta

Sää: Ke­vät­tal­ven nätit päivät jat­ku­vat Oulun seu­dul­la, kes­ki­viik­ko­na voi tulla lisää lunta

Luitko jo tämän: Oulun ke­hu­tul­la tont­ti­po­li­tii­kal­la on kään­tö­puo­len­sa – Ve­ron­mak­sa­jien rahoja on myös tuh­lat­tu, arvioi apu­lais­pro­fes­so­ri

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Oulun kau­pun­gin työ­ter­veys­pal­ve­lu­jen kauppa Pih­la­ja­lin­nal­le si­ne­töi­tiin – Kau­pun­ki: Pal­ve­lut pysyvät en­nal­laan, Työ­ter­veys Virran toi­mi­pis­teet osaksi Pih­la­ja­lin­naa

Kaupungin mukaan Pihlajalinna-kaupan jälkeen Työterveys Virran työntekijöiden työsuhteet jatkuvat nykyisin ehdoin.

Aiemmin Oulun kaupungin enemmistöomistama Työterveys Virta Oy on siirtynyt osaksi Pihlajalinna-konsernia. Pihlajalinna sopi Virran koko osakekannan ostamisesta ja osapuolet ovat viimeistelleet kaupan allekirjoittamalla kauppakirjan tänään keskiviikkona.

Työterveyspalvelujen järjestely on kestänyt vuosia, sillä Oulun kaupunginvaltuusto päätti jo vuonna 2019, että kaupunki on valmis luopumaan työterveysyhtiön omistuksesta. Samalla käynnistyi myynnin valmistelu.

Kaupan myötä Työterveys Virran nykyisten 31 asiakasyhteisön lähes 26 000:n työntekijän työterveyspalvelut siirtyvät Pihlajalinnan hoidettaviksi. Isoimmat ryhmät ovat noin 11 000 Oulun kaupungin työntekijää ja suuri joukko Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin työntekijöitä.

Työterveys Virran toimipisteet liittyvät osaksi Pihlajalinnan lääkärikeskus- ja työterveysasemaverkostoa alkaen huhtikuun 1.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.