Puolustusvoimat: Ken­raa­li­kun­nas­sa kuusi ylen­nys­tä – katso täältä kaikki it­se­näi­syys­päi­vän ylen­nyk­set

Ukrainan sota: Uk­rai­na­lais­äi­dit ker­to­vat, kuinka pa­ke­ni­vat las­ten­sa kanssa turvaan Ouluun

Luitko jo tämän: Raa­tis­sa ko­mei­le­va pop­pe­li­veis­tos kärsi ti­hu­työs­tä

Mainos: Kalevan joulutarjous: Kaleva Digi + Lehti 2 kk vain 49,90 euroa, tilaa tästä!

Oulun kau­pun­gin syksyn tont­ti­ha­ku käyn­nis­tyy 8. elo­kuu­ta – kau­pun­ki kutsuu elo­kuus­sa tu­tus­tu­maan tont­ti­tar­jon­taan

Oulun kaupungin syksyn tonttihaku aukeaa 8. elokuuta. Perheille ja yksityishenkilöille on tarjolla 86 omakotitonttia. Kaupunki järjestää tiistaina 9. elokuuta omakotitonttipäivän, johon voi tulla tutustumaan kaupungin tonttitarjontaan. Esillä on haettavien tonttien kartat ja rakentamistapaohjeet.

Paikalla on myös omakotitonttiasioiden, asemakaavoituksen, rakennusvalvonnan, Oulun Energian ja Oulun Veden asiantuntijoita, joiden kanssa on mahdollisuus keskustella tonttien hakemiseen liittyvistä asioista. Päivä järjestetään Ympäristötalon aulassa kello 13–17.

Tontteja on syksyllä haettavissa Korvenkylästä, Vanhan Hiukkavaaran Jääkärinkankaalta, Haukiputaan Niittyholmasta, Kellon Letonrannasta, Kiimingin Hakomäestä ja Kaista-aholta, Ritaharjun Varpukankaalta ja Vähäojalta, Heikinharjun Vesalanmäeltä ja Oulunsalon Niemenrannasta. Lisäksi tontteja on jatkuvasti haettavissa muun muassa Martinniemessä, Yli-Iissä ja Ylikiimingissä.