Oulun yliopisto: Opis­ke­li­jat ovat jou­tu­neet asiat­to­man pai­nos­tuk­sen koh­teek­si kam­pus­kes­kus­te­lus­sa

Nuoret: Fawad Nazari on ko­ke­mu­sa­sian­tun­ti­ja, joka auttaa haa­voit­tu­vas­sa ase­mas­sa olevia nuoria

Kadonneet: Oulun po­lii­sin mukaan etsitty vanhus löytyy joskus jopa 100 ki­lo­met­rin päästä

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Oulun kau­pun­gin syksyn oma­ko­ti­tont­ti­ha­ku alkaa elokuun toi­sel­la vii­kol­la – tont­te­ja jaossa 86 kap­pa­let­ta

Oulun kaupungin syksyn 2022 omakotitonttihaku alkaa 8. elokuuta kello kahdeksalta aamulla. Omakotitontteja on tarjolla perheille ja yksityishenkilöille yhteensä 86 kappaletta.

Kaupunki järjestää tonteista kiinnostuneille omakotitonttipäivän elokuun 9. päivänä kello 13–17 Ympäristötalon aulassa. Tilaisuudessa voi tutustua tonttitarjontaan ja keskustella hakemiseen liittyvistä asioista, tilaisuudessa on esillä haettavien tonttien kartat ja rakentamistapaohjeet. Paikalla on myös asiantuntijoita vastaamassa kysymyksiin.

Haettavat tontit sijaitsevat Vanhassa Hiukkavaarassa Jääkärinkankaalla, Haukiputaalla Niittyholman alueella, Kellossa, Letonrannalla, Kiimingissä Hakomäessä ja Kaista-ahossa, Korvenkylässä, Oulunsalon Niemenrannalla sekä Ritaharjussa Varpukankaalla ja Vähäojalla.

Luovutettavat tontit ovat nähtävillä ja haettavissa Oulun seudun karttapalvelussa Karttatiellä. Tonttien sähköiset hakemukset tulee jättää 29. elokuuta kello 16 mennessä.