Nokia: Oulun len­to­yh­teyk­sien näi­vet­ty­mi­nen huo­let­taa toi­mi­tus­joh­ta­ja Lund­mar­kia

Lentoyhteydet: Lygg saattaa avata yri­tyk­sil­le len­to­yh­tey­den Oulusta Hel­sin­kiin

Huumeet: Kier­sim­me aut­ta­jien kanssa huu­mei­den käyt­tö­pai­kat Oulun kes­kus­tas­sa

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Oulun jouk­ko­lii­ken­ne­jaos­to otti en­na­koi­tua suo­peam­man kannan lin­ja-au­ton­kul­jet­ta­jien ves­sa­on­gel­man rat­kai­suun – wc-ti­lo­ja aiotaan pa­ran­taa yh­teis­työs­sä ja kus­tan­nuk­sis­ta­kin neu­vo­tel­laan

Oulun kaupungin joukkoliikennejaosto katsoi äänestyksen jälkeen tärkeäksi, että kuljettajien työoloja parannetaan tiiviissä yhteistyössä liikennöitsijöiden kanssa.

Linja-autonkuljettajien wc-tilojen ongelmiin aiotaan puuttua pikimmiten, kun tulevat liikennöitsijät ovat tiedossa. Arkistokuva.
Linja-autonkuljettajien wc-tilojen ongelmiin aiotaan puuttua pikimmiten, kun tulevat liikennöitsijät ovat tiedossa. Arkistokuva.
Kuva: Jarmo Kontiainen

Oulun kaupungin joukkoliikennejaosto käsitteli keskiviikkona valtuustoaloitetta, jossa esitettiin wc-tilojen järjestämistä Oulun joukkoliikenteen linja-auton kuljettajille päätepysäkeille.

Oulun kaupunginvaltuuston sosiaalidemokraattien valtuustoryhmän tekemässä aloitteessa esitettiin, että kaupunki kävisi läpi yhteistyössä liikennöitsijöiden ja yritysten luottamusmiesten kanssa wc-tilojen paikat, myöntäisi luvat ja myös hankkisi lukitut vessat päätepysäkeille.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.