Sotaharjoitukset: Ou­lu­lai­nen Teemu Hil­tu­nen, 25, sai käskyn ker­taa­maan ja suureen Na­to-har­joi­tuk­seen

Yritykset: Kem­pe­le­läi­sen Lehdon työ­ka­lu­ja huu­to­kau­pa­taan nyt pilk­ka­hin­taan

Vastaa kyselyyn: Pitääkö hiih­to­lo­mal­la hiih­tää?

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Tilaajille

Ou­lu­lai­nen kokki Annika Hai­ko­nen haluaa avata Ouluun ve­gaa­ni­sen ra­vin­to­lan –"­Kym­me­nen vuoden päästä ra­vin­to­la ei enää olisi riski, mutta silloin olisi jo liian myö­häis­tä"

Oulussa, toisin kuin esimerkiksi Kuusamossa tai Jyväskylässä, ei ole kasvisruokaravintolaa. Tilanne turhauttaa varsinkin vegaaneja. Oululainen Annika Haikonen suunnittelee muuttavansa tilanteen avaamalla tulevaisuudessa vegaanisen ravintolan.

Annika Haikonen on suunnittelee avaavansa Ouluun vegaanisen ravintolan. Kysyntää olisi raikkaille kotimaisista raaka-aineista valmistetuille annoksille.
Annika Haikonen on suunnittelee avaavansa Ouluun vegaanisen ravintolan. Kysyntää olisi raikkaille kotimaisista raaka-aineista valmistetuille annoksille.
Kuva: Jarmo Kontiainen

Oulun ravintolatarjonnassa on jo pitkään ollut yksi kasvisravintolan kokoinen aukko. Monessa muussa kaupungissa vegaaninen ravintola jo on.

Tilanne on turhauttava varsinkin vegaaneille, jotka joutuvat etukäteen varmistelemaan ravintolan tarjontaa. Kasvisravintolan perustaminen on kuitenkin edelleen riskialtista, eivätkä kaikki usko sellaisen menestyvän Oulussa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.