Oulu tarjoaa työt­tö­mil­le työn­ha­ki­joil­le il­mai­set lii­kun­ta­pas­sit, joilla pääsee uimaan, kun­to­sa­lil­le tai pe­laa­maan sul­ka­pal­loa

Oulun kaupunki kannustaa oululaisia työttömiä työnhakijoita liikkumaan ilmaisilla liikuntapasseilla. Liikuntapasseilla voi käydä maksutta uimassa, kuntosalilla tai pelaamassa sulkapalloa kaupungin liikuntapaikoissa.

Liikuntapassi on voimassa lokakuun alusta vuoden loppuun ja se oikeuttaa yhteen maksuttomaan käyntikertaan kolmena arkipäivänä viikossa (ma–pe) kello 15 asti. Passi käy Raksilan, Raatin ja Vesi-Jatulin uimahalleissa sekä Raatin, Ouluhallin, Jatulin liikuntakeskuksen, Ylikiimingin ja Yli-Iin Vorellin kunto- ja liikuntasaleissa.

Liikuntapassin voi hakea keskiviikkona tai torstaina 29.–30.9.2021 kello 8.30–16 BusinessAsemalta, Hallituskatu 36 B. Lokakuun alusta alkaen voivat työllisyyspalvelujen asiakkaat edelleen noutaa passinsa BusinessAsemalta ja Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston asiakkaat Oulun asiointipaikasta (Uusikatu 52, 1. kerros) normaaleina aukioloaikoina.

Passin hakijan tulee olla työllisyyspalvelujen tai TE-toimiston työtön työnhakija-asiakas.

Liikuntapassien tarkoituksena on tukea työttömien hyvinvointia ja kannustaa heitä liikkumaan.