Päätoimittajan kolumni: Viina vie urat, perheen ja ter­vey­den, mutta mitäpä siitä?

Peruskoulut: Kym­me­nen ou­lu­lais­opet­ta­jat ker­to­vat, että van­hem­mil­ta tulee rajuja ja asiat­to­mia vies­te­jä

Työtaistelut: Kevään lak­ko­su­man taus­tal­ta löy­ty­vät neu­vot­te­lu­jär­jes­tel­män muutos, inf­laa­tio ja ki­ky-so­pi­muk­sen kaiut

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Oulu saa ase­ma­kes­kuk­sen, jol­lai­nen Suomen vii­den­nek­si suu­rim­mal­le kau­pun­gil­le, poh­joi­sen Suomen kes­kuk­sel­le, ke­hit­tä­jäl­le ja ve­tu­ril­le kuuluu

Oulun asemakeskus etenee. On erityisen mieluisaa voida kertoa tästä, koska me Oulun kaupungin luottamushenkilöt ja viranhaltijat olemme oululaisia ja Oulun kautta matkustavia varten, ja he ovat joutuneet odottamaan pitkään asema-alueen kehittämistyön käynnistymistä.

Olemme tehneet yhteistyökumppaneittemme kanssa kehittämistyötä jo pitkään, mutta olemme joutuneet hillitsemään viestimistä keskeneräisistä asioista. Olen erittäin tyytyväinen, että saamme kertoa, että olemme yhdessä kumppaneittemme kanssa löytäneet näkemyksen ja vision tälle meille oululaisille hyvin tärkeälle alueelle, ja alamme nyt toteuttaa sitä.

Kaupunkimme saa asemakeskuksen, jollainen Suomen viidenneksi suurimmalle kaupungille, pohjoisen Suomen keskukselle, kehittäjälle ja veturille kuuluu.

Uudessa asemakeskuksessa Ouluun, Oulusta ja Oulun kautta matkustavat saavat laadukkaat matkustajapalvelut.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.