Kirkko: Oulun tuo­mio­ro­vas­ti Satu Saa­ri­nen: Samaa su­ku­puol­ta olevien vih­ki­mi­sen aika on nyt

Vanhat kuvat: Nuo­ri­so­muo­ti innosti 2010-lu­vun Oulussa

Yrittäjän tarina: Ou­lu­lai­nen Risto Hoik­ka­nie­mi vastasi pu­he­luun, joka johti kon­kurs­siin ja mil­joo­na­vel­koi­hin

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Oulu saa ase­ma­kes­kuk­sen, jol­lai­nen Suomen vii­den­nek­si suu­rim­mal­le kau­pun­gil­le, poh­joi­sen Suomen kes­kuk­sel­le, ke­hit­tä­jäl­le ja ve­tu­ril­le kuuluu

Oulun asemakeskus etenee. On erityisen mieluisaa voida kertoa tästä, koska me Oulun kaupungin luottamushenkilöt ja viranhaltijat olemme oululaisia ja Oulun kautta matkustavia varten, ja he ovat joutuneet odottamaan pitkään asema-alueen kehittämistyön käynnistymistä.

Olemme tehneet yhteistyökumppaneittemme kanssa kehittämistyötä jo pitkään, mutta olemme joutuneet hillitsemään viestimistä keskeneräisistä asioista. Olen erittäin tyytyväinen, että saamme kertoa, että olemme yhdessä kumppaneittemme kanssa löytäneet näkemyksen ja vision tälle meille oululaisille hyvin tärkeälle alueelle, ja alamme nyt toteuttaa sitä.

Kaupunkimme saa asemakeskuksen, jollainen Suomen viidenneksi suurimmalle kaupungille, pohjoisen Suomen keskukselle, kehittäjälle ja veturille kuuluu.

Uudessa asemakeskuksessa Ouluun, Oulusta ja Oulun kautta matkustavat saavat laadukkaat matkustajapalvelut. Asemanseutu yhdistyy aiempaa saumattomammin kaupungin muuhun ydinkeskustaan ja kasvavan Oulun asukkaille saadaan myös uusia asuntoja ykköspaikoilta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.