Esiselvitys: Po­lii­sin mukaan Oulun kau­pun­gin­joh­toa ei epäillä vir­ka­ri­kok­sis­ta

Kärpät: NHL-asian­tun­ti­ja Kärp­pien yl­lä­tys­han­kin­nas­ta: ”Hy­vä­kun­toi­nen Nick Ritchie on yli­voi­mai­nen pelaaja Suomen lii­gaan”

Pääkirjoitus: Itä­ra­jal­la siir­ryt­tiin vä­sy­tys­tais­te­luun, jota Suomi ei vält­tä­mät­tä edes täys­su­lun avulla voita

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi + Lauantai 15,90 €/kk

Oulu kylässä -fes­ti­vaa­li kutsuu kau­pun­ki­lai­set syys­kuus­sa  Kuu­si­saa­reen – il­mai­ses­sa ta­pah­tu­mas­sa on esiin­ty­mäs­sä muun muassa Oulun sin­fo­nia

Oulun päivien 60-vuotisjuhlavuoden Oulu kylässä -festivaali kokoaa yhteen oululaisia kulttuuritoimijoita, järjestöjä sekä Oulun kaupungin eri toimialoja esittelemään toimintaansa oululaisille.

Tapahtuma järjestetään lauantaina 3. syyskuuta kello 13–20 Kuusisaaressa. Se on maksuton ja avoin kaikille.

Esiintymässä ovat muun muassa Oulu Sinfonia ja Oulun teatteri sekä runsas kattaus muita oululaisia esiintyjiä kolmella eri ohjelmalavalla.

Uusi tapahtuma kutsuu erityisesti uudet oululaiset Kuusisaareen viettämään  pikniktapahtumaa ja tutustumaan Ouluun.

Tapahtumassa on ohjelmaa sekä suomen että englannin kielellä. Oulun kaupunginjohtaja Päivi Laajala on lähettänyt kaikille uusille asukkaille kutsukirjeen tapahtumaan.

Koko tapahtuman ohjelma, aluekartta ja esittelijöiden tiedot löytyvät tapahtuman verkkosivuilta sekä Oulun Päivien sosiaalisen median kanavista.

Tapahtumassa ei ole ruokapalveluita.