Kaavoitus: Vä­li­ky­län ja Ruskon teol­li­suus­aluei­den väliin suun­ni­tel­laan uutta työ­paik­ka-aluet­ta

Sää: Ke­vät­tal­ven nätit päivät jat­ku­vat Oulun seu­dul­la, kes­ki­viik­ko­na voi tulla lisää lunta

Luitko jo tämän: Oulun ke­hu­tul­la tont­ti­po­li­tii­kal­la on kään­tö­puo­len­sa – Ve­ron­mak­sa­jien rahoja on myös tuh­lat­tu, arvioi apu­lais­pro­fes­so­ri

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Onko Oulun kau­pun­gin­val­tuus­to torp­paa­ja vai mah­dol­lis­ta­ja?

Kaleva uutisoi 23.2., että 28.2. valtuuston kokouksessa nostetaan tiedoksi merkittävässä asiassa ponsiesitys, jossa laitetaan valtuusto päättämään sallitaanko kaupan keskittymän ja yliopiston hankesuunnitelman edetä asemakaavavalmisteluun vaiko ei.

Olen seurannut pitkään asiasta käytyä keskustelua ja osittain hämmästellyt sitä kiihkoa, jolla asiaa kommentoidaan. Valtuuston keskustelutilaisuuksissa puheenvuoroja käyttävät pääasiassa vastustajat, puolestapuhujat leimataan tyhmiksi, asiaa ymmärtämättömiksi. Tätä ihmettelen.

Olen usein verrannut nyt vellovaa keskustelua aikoinaan kallioparkista vuosikausia käytyyn keskusteluun – silloinkin vastustajat käyttivät mitä ihmeellisimpiä asioita oman kantansa tueksi.

Minulla ei ole Teknopoliksen osakkeita, ei sijoitusasuntoja Linnanmaalla, enkä havittele Raksilan aluetta kenenkään rakennusliikkeen asuntorakentamiseen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.