Yrittäjän tarina: Ou­lu­lai­nen Risto Hoik­ka­nie­mi vastasi pu­he­luun, joka johti kon­kurs­siin ja mil­joo­na­vel­koi­hin

Koti: Vauva pani ou­lu­lai­sen Kar­ja­lan perheen huo­ne­jär­jes­tyk­sen uusiksi

Keskoset: Ii­läi­nen Vera Tur­ti­nen painoi syn­tyes­sään vain 500 grammaa

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan – tutustu ja hae tästä

Tilaajille

"On sat­tu­nut hir­vit­tä­vän va­li­tet­ta­va tapaus" – Oikeus jatkoi Pu­das­jär­ven ui­ma­ran­ta­ha­ve­rin kä­sit­te­lyä, kuul­ta­van mukaan ran­nal­la oli ollut su­kel­ta­mi­sen kiel­tä­viä kylt­te­jä

Syyttäjä vaati alun perin rangaistusta vammantuottamuksesta myös vastuuhenkilölle, mutta syyteoikeus häntä vastaan ehti vanhentua.

Oulun käräjäoikeudessa jatkettiin tiistaina Pudasjärven Pikkukangasjärvellä sattuneen uimarantahaverin käsittelyä syytettyjen kuulemisella.

15–vuotias poika sai hengenvaaralliset vammat, kun hän sukelsi pää edellä laiturilta ja löi päänsä järven pohjaan kesäkuussa 2020.

Syyttäjä vaatii kolmelle henkilölle tuomiota vammantuottamuksesta ja kahta heistä syytetään myös tuottamuksellisesta virkavelvollisuuden rikkomisesta.

Syyttäjän mielestä Pikkukankaan uimarannan turvallisuudesta huolehtiminen kuului heidän velvollisuuksiinsa, mutta he laiminlöivät sen huolimattomuudestaan.

Syytetyt kiistävät syytteensä.

Oikeudenkäynti pidetään Oulun käräjäoikeuden väistötiloissa Viestikadulla.
Oikeudenkäynti pidetään Oulun käräjäoikeuden väistötiloissa Viestikadulla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.