Kirkko: Ana­lyy­si: Ta­sa-ar­voi­sen avio­lii­ton kan­nat­ta­jien kut­su­mi­nen vih­reik­si mie­hik­si ylittää rajan

Palkinnot: Vuoden 2022 Teos­to-pal­kin­to jaetaan neljän pal­ki­tun kesken

Mainos: Juuret kas­va­vat tie­dos­ta. Tutustu Ka­le­vaan 1kk 1 €. Tilaa tästä.

OLS naarasi kovan pa­luu­muut­ta­jan Turusta – Olli Kin­nu­nen tuo Ouluun ko­ke­mus­ta isoista pe­leis­tä

Olli Kinnusen (oik.) liigaura alkoi OLS:ssa. Tässä hän taituroi 19-vuotiaana kotiottelussa Oilersia vastaan lokakuussa 2015.
Olli Kinnusen (oik.) liigaura alkoi OLS:ssa. Tässä hän taituroi 19-vuotiaana kotiottelussa Oilersia vastaan lokakuussa 2015.
Kuva: Kontiainen Jarmo

Salibandyliigassa pelaava OLS saa ensi kaudeksi nimekkään paluumuuttajan riveihinsä. Neljä kautta Turun Palloseurassa pelannut Olli Kinnunen teki oululaisseuran kanssa 2+1-vuotisen sopimuksen.

OLS-kasvatti Kinnunen siirtyi Turkuun nuorella iällä, ja nyt 25-vuotiaana hän on valmis ottamaan suuren roolin OLS-miehistössä.

– Uskon, että vuodet ovat antaneet oppia ammattimaisuuteen ja arkitekemiseen. Tietysti sitä on tässä vuosien aikana muuttunut paljon ihmisenä muutenkin, kun on tullut perheenlisäystä, Kinnunen kertoo.

Sentterinä viihtyvä Kinnunen on pelannut liigassa 167 runkosarjapeliä tehoin 65+55=120. Kauden 2018–19 pudotuspeleissä hän iski yhdeksän maalia ja sai kaulaansa hopeisen mitalin.

Myös puolustaja Teemu Harle pukee ensi kaudella OLS-nutun ylleen. Vuonna 1999 syntynyt Harle on pelannut kaksi kautta liigaa kuopiolaisessa Welhoissa.

– OLS saa minusta nuoren ja nälkäisen pelurin. Omat vahvuuteni ovat pelinavauksessa, ja olen pallon kanssa taitava. Minulla on iso halu pelata parhaat kauteni Luistinseurassa, Harle kommentoi OLS:n tiedotteessa.