Linnan juhlat: Oulun teat­te­rin Alma Leh­mus­kal­lio tiesi heti, kenen luo­muk­seen haluaa pu­keu­tua

Laskettelu: Rus­ko­tun­tu­ril­la las­ke­tel­laan jo täyttä häkää – Köyk­ky­ris­sä odo­tel­laan vielä lunta ja pak­ka­sia

Joko luit tämän: Raa­tis­sa ko­mei­le­va pop­pe­li­veis­tos kärsi oman elä­män­sä met­su­rin ti­hu­työs­tä

Mainos: Kalevan joulutarjous: Kaleva Digi + Lehti 2 kk vain 49,90 euroa, tilaa tästä!

Kolumni
Tilaajille

Oli­sit­ko valmis te­ke­mään töitä omilla eh­doil­la­si? – Ou­lu­lai­sen Fin­ger­sof­tin kokeilu on yksi työ­elä­män uutta ajat­te­lua

Etätöiden tekemisestä on puhuttu hengästymiseen asti, mutta on syytäkin. Etäilyn kautta töiden tekemistä ajatellaan nyt uudella tavalla – vaihtoehtoisesti.

Etätöiden tekeminen on tullut jäädäkseen ja sen avulla on avattu kanavat työelämän muutoksiin. Puhutaan työn tekemisestä yksilöllisesti, silti kuitenkaan tuottavuutta unohtamatta.

Työelämän tulevat murrokset haiskahtavat isoille. Murroksen aiheuttamassa ajattelun ja toiminnan pyöräytyksessä etätyö on vain pieni uudistuksen sirunen.

Viime viikolla haastattelemani tulevaisuustutkija Ilkka Halava muotoili työelämän murrosta toteamalla, että töistä ja työehdoista paikallisesti sopiminen pitäisi olla jo itsestäänselvyys, mutta niin pitäisi piakkoin olla myös yksilökohtaisen työn muovaamisen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.