Pääkirjoitus: Pu­heen­joh­ta­jil­ta läh­te­nyt mopo käsistä – jäitä hattuun vaa­li­ten­teis­sä, mallia poh­joi­ses­ta

Kaleva selvitti: Ase­ma­kaa­vois­ta va­li­tuk­set menevät läpi ää­rim­mäi­sen harvoin

Luitko jo tämän: Pohde ei ole saanut pal­kan­mak­sua vie­lä­kään kun­toon, hoi­ta­jat rai­vois­saan

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Nuori mies kuristi naista ja kes­ki-ikäi­nen mies löi var­ti­jaa Kemissä – rajalla jäi kiinni rat­ti­juop­po

Nuoren miehen epäillään pahoinpidelleen keski-ikäistä naista yksityisessä asunnossa lauantai-iltapäivänä Kemissä, tiedottaa Meri-Lapin poliisi.

Partion tullessa paikalle kuului asunnosta riitelyä. Oven avannut nainen kertoi, että mies oli pahoinpidellyt häntä aikaisemmin muun muassa kuristamalla ja lyömällä.

Molemmat asunnossa olleet henkilöt olivat päihtyneinä. Mies otettiin kiinni pahoinpitelystä epäiltynä. Naisen vammat ovat jääneet lieviksi.

Mies löi vartijaa

Kemissä vartija joutui pahoinpidellyksi.

Keski-ikäinen mies oli mennyt liiketiloihin Kemissä. Mies oli anastanut alkoholijuoman ja vartija oli pysäyttänyt hänet. Asiaa selvittäessä mies yritti lähteä pois paikalta ja vartija oli joutunut voimakeinoin pitämään miestä aloillaan, ettei hän poistu paikalta.

Mies oli lyönyt vartijaa pään alueelle. Lyönnistä ei ole aiheutunut merkittäviä vammoja.

Vartijat olivat pitäneet miestä aloillaan poliisin paikalle tuloon asti. Miestä epäillään pahoinpitelystä, järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta ja näpistyksestä.

Rattijuopumus Torniossa

Poliisi sai tehtäväilmoituksen, jonka mukaan oli epäiltävissä, että keski-ikäinen mies kuljettaa henkilöautoa päihteiden vaikutuksen alaisena. Asiasta tiedotettiin rajavartiolaitoksen partioita, joilta tuli tieto ajoneuvon saapumisesta Suomen puolelle.

Poliisipartio meni tarkastamaan kuljettajan kunnon ja alkometrin puhallustulos osoitti törkeän rattijuopumuksen ylittävän rajan. Miehellä ei ollut myöskään voimassaolevaa ajo-oikeutta.