Parkkipaikat: Ko­ko­sim­me Oulun park­ki­hal­lit kar­tal­le ja sel­vi­tim­me, mitä pit­kä­ai­kai­nen py­sä­köin­ti maksaa

Kolumni: Kas­vaa­ko Teams-opis­ke­li­jois­ta it­se­op­pi­nei­ta hui­ja­rei­ta?

Luitko jo tämän: Täh­ti­tor­nin kah­vi­lan tu­ki­muu­ri on vaa­ras­sa sortua

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi + Lauantai 15,90 €/kk

Ni­va­la­lais­kak­si­kon kom­mel­luk­set: Matias juuttui Rie­mu­kaa­ren ym­py­rään ja Riku riisui hou­sun­sa Pa­rii­sin kes­kus­tas­sa – kuun­te­le tästä eri­koi­nen syy

Riku Ylimäki ja Matias Päivärinta viettivät reilun kolme viikkoa pienessä Suzuki-vanhuksessa.
Riku Ylimäki ja Matias Päivärinta viettivät reilun kolme viikkoa pienessä Suzuki-vanhuksessa.
Kuva: Heikki Uusitalo

Riku Ylimäki, 28, ja Matias Päivärinta, 31, ajoivat pikkuruisella Suzukin pakettiautovanhuksella Nivalasta Afrikkaan ja takaisin. Noin 12 000 kilometrin mittaisella matkalla riitti kommelluksia.

Muun muassa pariisilaisilla poliiseilla oli sanansa sanottavanaan Riku Ylimäen valitsemasta vaatteenvaihtopaikasta. Opiksi tuli se, ettei Pariisin keskustassa ole soveliasta esiintyä pikkuhousuisillaan. Ylimäellä oli asialle erikoinen syy.

Kuuntele ohesta haastattelu, jossa Ylimäki ja Päivärinta kertovat matkastaan ja muun muassa siitä, miksi Päivärinta juuttui autollaan Riemukaaren liikenneympyrään.

Nivalasta Afrikkaan ja takaisin pikkupakulla matkustaneet Riku Ylimäki ja Matias Päivärinta kertoivat kommelluksistaan Radio Kalevan haastattelussa.
Tekijä: Jarkko Harjumaa, Heikki Uusitalo

Lisää aiheesta voit lukea täältä.