Festivaalit: Ellie Goul­ding ja Me­ga­deth Qstoc­kin pää­esiin­ty­jik­si – fes­ti­vaa­li viettää hei­nä­kuus­sa 20-vuo­tis­juh­liaan

Korot: Kaleva seuraa kor­ko­ta­soa päi­vit­ty­väs­sä ar­tik­ke­lis­sa: Katso täältä eu­ri­bor-kor­ko­jen tuo­reim­mat lukemat

Luitko jo tämän: Miksi ou­lu­lai­nen Ari, 33, käyttää ana­bo­li­sia ste­roi­de­ja?

Mainos: Tilaa Kaleva Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Neljän auton pe­rään­ajo­ko­la­ri Ni­va­las­sa – ei va­ka­vas­ti louk­kaan­tu­nei­ta

Nivalassa rytisi pelti noin kahden aikaan torstai-iltapäivällä, kun Nivalan ja Ylivieskan välisellä tiellä sattui neljän henkilöauton peräänajokolari.

Jokilaaksojen pelastuslaitoksen mukaan onnettomuudessa oli osallisena yhteensä kahdeksan henkilöä, joista yksikään ei loukkaantunut vakavasti.

Pelastuslaitoksen mukaan ainakin osa henkilöautoista vaurioitui onnettomuudessa hinauskuntoon.

Poliisi selvitti onnettomuuspaikalla tapahtumien kulun. Poliisin johtokeskuksesta kerrotaan, että ensimmäisen auton kuljettaja oli kääntymässä kotipihaansa vievälle tielle ja pysähtyi odottamaan vastaantulevia autoja. Perässä tuleva auto oli pysähtynyt, mutta kolmas auto oli törmännyt toisen auton perään, kuten myös neljäs ajoneuvo.

Tiestä oli käytössä vain toinen ajokaista noin tunnin verran, kunnes raivaustyöt saatiin tehtyä. Onnettomuuspaikalla oli liikenteenohjaus.

Juttu päivitetty poliisin selvityksellä kello 16.30. Korjattu aikamuotoja kello 17.45.