Kaleva Live: Tulevan kauden AC Oulu esit­täy­tyy suu­rel­le ylei­söl­le, vas­tas­sa re­ser­vi­jouk­kue OLS – katso kauden en­sim­mäi­nen har­joi­tus­ot­te­lu suorana täältä

Vanhat kuvat: Nos­tal­gi­nen jou­lu­kuu Oulussa 2002 – tier­na­täh­det lois­ti­vat ja Gimmel jakoi nim­ma­rei­ta Stock­man­nil­la

Luitko jo tämän: Ko­hon­neet len­to­lip­pu­jen hinnat har­mit­ta­vat Oulusta Hel­sin­kiin len­tä­viä, Nor­we­gian tark­kai­lee ti­lan­net­ta – "Pi­däm­me reittiä tar­kas­ti sil­mäl­lä"

Neljän auton ket­ju­ko­la­ri sattui Kuu­sa­mon­tiel­lä Oulussa – tilanne ohi, lii­ken­ne kulkee nor­maa­lis­ti

Neljän auton ketjukolari vaikutti liikenteeseen Kuusamontiellä Oulussa. Onnettomuus sattui vähän ennen kello 16:ta.

Neljän auton ketjukolari haittasi liikennettä tiistaina Kuusamontiellä.
Neljän auton ketjukolari haittasi liikennettä tiistaina Kuusamontiellä.
Kuva: Bitereus

Neljän auton ketjukolari vaikutti liikenteeseen Kuusamontiellä Oulussa. Onnettomuus sattui vähän ennen kello 16:ta. Liikennekeskus tiedotti kello 16.38, että tilanne ohi ja liikenne kulkee normaalisti.

Onnettomuuspaikka oli Typpitien ja Vaalantien välillä. Kolari vaikutti Ouluun päin kulkevaan liikenteeseen ja liikenne oli osittain estynyt.

Poliisin ensitietojen mukaan onnettomuusautoissa oli matkustanut yhdeksän ihmistä, ja kukaan heistä ei valittanut vammoja. Autot olivat kulkeneet suhteellisen pienellä nopeudella kolarin sattuessa.

Juttua päivitetty 16.39: tilanne ohi. 21.24: lisätty tieto, milloin tilanne päättyi.