Terveydenhuolto: Myös ou­lu­lai­set jou­tu­vat mak­sa­maan, kun Pohteen pal­ve­lu­ja vä­hen­ne­tään

Vanhat kuvat: Näin pik­ku­jou­lu­ja on juh­lit­tu Oulussa 2000-lu­vul­la

Jääkiekko: Kärpät romahti täy­des­sä Rak­si­las­sa ru­mas­ti, mutta tu­lok­sen takaa löytyy myös valoa

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Näin jat­ko­ja­los­tat kolmen päivän ruoat mi­ni­mi­vai­val­la – kokoa värikäs "jä­mä­buf­fet" jää­kaap­piin ker­ty­neis­tä kas­vik­sis­ta

Tee paahdetuista kasviksista ensimmäisenä päivänä salaatti, pyöräytä seuraavalle päivälle kasvispyörykät ja kokkaa kolmantena täytetty patonki.

Talviaikaan hentoinen vihersalaatti ei ole parhaimmillaan, joten paras tapa nauttia salaatti on käyttää kasvikset ohuina suikaleina uunin kautta.
Talviaikaan hentoinen vihersalaatti ei ole parhaimmillaan, joten paras tapa nauttia salaatti on käyttää kasvikset ohuina suikaleina uunin kautta.
Kuva: Nina Karlsson

Kauden kasvikset ja kikherneet paahtuvat 15 minuuttia uunissa, ja olet samalla tullut tehneeksi kahden seuraavan päivän kokkailujen alkuvalmistelut hyvinkin pitkälle.

Tämän jutun talvisalaatista, kasvispyöryköistä ja patongista riittää kustakin kahdelle.

Lue Digiä _0,25 € / viikko_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.