Pääkirjoitus: Tak­ti­nen ää­nes­tä­mi­nen voi purra – mutta myös viedä oman ainoan äänen haas­kioon

Eduskuntavaalit: Suomea voi kohta johtaa puolue, joka haluaa maan eroon Eu­roo­pan unio­nis­ta

Luitko jo tämän: Poh­jois-Poh­jan­maan hy­vin­voin­ti­alueen hen­ki­lös­tö on ollut tyy­ty­mä­tön uu­dis­tuk­seen ja sen tie­don­kul­kuun

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Muis­tat­ko oop­pe­ran, kap­pe­lin, met­säs­tä­jän ja os­ka­rin? Tee itse neljä klas­sis­ta hiu­ko­pa­laa, jos niitä ei enää ra­vin­to­las­ta löydy

Ruokaisat lämpimät leivät kuuluivat vuosikymmenten ajan ravintoloiden ja kapakoiden ruokalistoille. Nostalgiset herkkuleivät on helppo rakentaa myös kotikeittiössä.

Ylelliseen oskarinleipään kuuluu perinteisesti säilykeparsa, mutta halutessasi voit vaihtaa sen höyrytettyyn vihreään tankoparsaan.
Ylelliseen oskarinleipään kuuluu perinteisesti säilykeparsa, mutta halutessasi voit vaihtaa sen höyrytettyyn vihreään tankoparsaan.
Kuva: Helena Saine-Laitinen

Ravintolat tarjosivat hiukopalaa pikkunälkään sen jälkeen, kun keittiö oli jo virallisesti mennyt kiinni.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.