Pääkirjoitus: Tark­kaa­vai­suus her­paan­tui – valtio luotti For­tu­min osaa­mi­seen so­keas­ti

Kaleva Mün­che­nissä: Samuel Purola myönsi, ettei ollut par­haas­sa iskussa EM-vä­li­eräs­sä – "Ka­le­van kisojen jälkeen on ollut vähän takki tyhjä"

Mo­poi­li­ja louk­kaan­tui ris­teys­ko­la­ris­sa Iissä sun­nun­tai­na, Li­min­gas­sa viisi ihmistä vietiin pe­rään­ajo­ko­la­rin jäl­jil­tä tar­kis­tuk­seen

Nuori mopoilija loukkaantui sunnuntaina alkuillasta sattuneessa risteyskolarissa Iissä, kertoo poliisi.

Onnettomuus sattui Yli-Iintiellä kello 18 aikaan, kun mopoilija oli ajanut risteävää tietä tulleen auton kylkeen ja kaatunut. Mopoilija loukkasi ainakin jalkaansa.

Mopo ja auto vaurioituivat. Tapahtumaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Alkoholilla ei ollut osuutta onnettomuuteen.

Sunnuntaina sattui kolari myös Limingassa, kun Paavolantiellä noin 10 kilometriä Limingan keskustasta etelään kaksi henkilöautoa törmäsi.

Poliisin mukaan toisen henkilöauton kuljettaja oli kertonut hidastaneensa tien epätasaisuuksien takia. Tällöin takana tullut perävaunua vetänyt autoilija törmäsi edellä ajaneen perään.

Autoissa oli yhteensä viisi henkeä, jotka sairaankuljetus vei lääkärin tarkistettavaksi. Poliisin alustavan tiedon mukaan kukaan ei saanut vakavampia vammoja.

Autot kärsivät peltivaurioita. Alkoholilla ei ollut osuutta turmaan. Poliisi kirjasi kolarista rikosilmoituksen liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.