Korona: Toimi näin, jos tulet ki­peäk­si tai epäilet ko­ro­na­tar­tun­taa – Ko­ko­sim­me PPSHP:n ja muiden toi­mi­joi­den ohjeet yhteen

Koronanyrkki: Ul­ko­ti­lo­ja kos­ke­via ra­joi­tuk­sia tar­kas­tel­laan uu­del­leen

Mopo ja hen­ki­lö­au­to tör­mä­si­vät Itä-Tui­ras­sa sun­nun­tai-il­ta­na – mo­poi­li­ja tar­kas­tet­ta­vak­si sai­raa­laan

Tuirassa tapahtui sunnuntai-iltana noin kello 22 liikenneonnettomuus, jossa mopo ja henkilöauto törmäsivät toisiinsa risteysalueella, Valtatien ja Kaarretien risteyksessä Itä-Tuirassa.

Onnettomuuden osalliset kertoivat paikalla poliisipartiolle, että henkilöauto oli ajanut Valtatietä Merikoskenkadun suunnasta ja mopoilija vastaavasti Valtatietä Tulliväylän suunnasta. Henkilöauto oli ollut kääntymässä liikennevaloristeyksessä vasemmalle Kaarretielle.

Kuljettaja oli lähtenyt kääntymään valojen vaihduttua vihreäksi, mutta ei ollut huomannut ajoissa vastakkaisesta suunnasta suoraan ajanutta mopoilijaa, jolle valot paloivat myös vihreänä.

Mopoilija törmäsi tilanteessa auton keulaan, lensi mopon päältä ja osui auton tuulilasiin. Mopon kuljettaja, nuori oululainen mies, toimitettiin sairaalaan tarkastettavaksi. Poliisin johtokeskuksesta kerrotaan, että mopoilija pystyi onnettomuuden jälkeen kommunikoimaan tilanteessa, mutta hänen vammoistaan ei ole tarkempaa tietoa.

Molemmat ajoneuvot vaurioituivat onnettomuudessa.

Oululaista henkilöauton kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Onnettomuusristeyksessä ei ole erikseen vihreää nuolivaloa kääntyville, jolloin vasemmalle kääntyvän on väistettävä vastaantulevaa liikennettä.