Punkkilive: Oulusta ropisee reip­paas­ti punk­ki­ha­vain­to­ja vä­ki­lu­kuun nähden

Rakentaminen: Poh­jan­tien varteen kaa­vail­laan 60-met­ris­tä tor­ni­ta­loa

Investoinnit: Ran­ni­kol­le suun­ni­tel­tu­ja mil­jar­di-in­ves­toin­te­ja tulee Poh­jois-Suo­meen saakka

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Mitä jos sai­ras­tuu ko­ro­naan ro­kot­teis­ta huo­li­mat­ta? Lää­kä­ri: "Kaksi kertaa ro­ko­te­tuis­ta sai­raa­la­hoi­toa tar­vin­neis­ta suurin osa kuuluu jo­hon­kin ko­ro­na­vi­rus­tau­din ris­ki­ryh­mään tai he ovat ikään­ty­nei­tä"

Koronavirustartuntojen määrä pysyy korkealla tasolla Pohjois-Pohjanmaalla. Kysyimme, millainen koronatauti on, jos siihen sairastuu rokotuksista huolimatta.

Koronatestejä otetaan Oulussa tällä hetkellä muun muassa Limingantullissa Alasintiellä sijaitsevassa näytteenottopisteessä.
Koronatestejä otetaan Oulussa tällä hetkellä muun muassa Limingantullissa Alasintiellä sijaitsevassa näytteenottopisteessä.
Kuva: Liubov Alekseeva

Koronavirustartuntojen määrä pysyy korkealla tasolla Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä. Alhaisen rokotekattavuuden ja terveydenhuollon kuormituksen vuoksi alue on luokiteltu leviämisalueeksi. Yli 12-vuotiaiden rokotekattavuus on tällä hetkellä sairaanhoitopiirin alueella ensimmäisen koronarokotuksen osalta 84,2 prosenttia ja kahden koronarokotuksen osalta 76,5 prosenttia.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.