Kolumni: Kukaan ei saisi joutua kiu­sa­tuk­si, mutta yhä liian moni joutuu

Kuvagalleria: North of Hell -fes­ti­vaa­li kokosi me­tal­li­kan­san Kuu­si­saa­reen

Tilaajille

Mil­joo­nia pa­ket­te­ja nakkeja – pe­rin­tei­set uu­den­vuo­den herkut pitävät pin­tan­sa, lisäksi ou­lu­lai­sia juh­la­pöy­tiä val­taa­vat eri­koi­suu­det sekä so­me­hi­tit

Moni haluaa perinteisten jouluruokien jälkeen jotakin aivan erilaista, sanoo Keskon osto- ja myyntijohtaja Janne Vuorinen.

Justus Similä valitsee nakkeja. Äiti Tarja Similä kertoo, että heillä juhlitaan samalla sekä uuttavuotta että syntymäpäivää.
Justus Similä valitsee nakkeja. Äiti Tarja Similä kertoo, että heillä juhlitaan samalla sekä uuttavuotta että syntymäpäivää.
Kuva: Jarmo Kontiainen

Perunasalaattia ja nakkeja, sekä punajuurihomejuustovuokaa. Samalla syntymäpäiväkakkua ja samppanjaa.

Näillä, osin perinteisillä eväillä Siikalatvalta Kempeleen Prismaan tulleiden Tarja ja Justus Similän viiden hengen seurue herkuttelee uutenavuotena.