Ylioppilaat: Ou­lu­lai­nen Lauri Lohi kertoo, miten hän kir­joit­ti täydet pisteet äi­din­kie­len ko­kees­ta

Unelma Hietasaaressa: Ou­lu­lais­per­he re­mon­toi vanhan puu­ta­lon oman nä­köi­sek­si

Valmistuneet: Ou­lu­lai­nen kuk­ka­kaup­pa­yrit­tä­jä myy tänä vii­kon­lop­pu­na lähes tuhat ruusua – lue, miten kukan saa säi­ly­mään pi­dem­pään

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi + Lauantai 15,90 €/kk

Kolumni
Tilaajille

Mikat ja muut asian­tun­ti­jat luot­saa­vat meitä krii­sien läpi

Mika Salmisesta ja Mika Aaltolasta on tullut suomalaisen kriisitietoisuuden kasvot. Asiantuntijoiden välittämää tietoa tarvitaan, jotta pystymme muodostamaan käsityksen tapahtumista ja tekemään järkeviä ratkaisuja, kirjoittaa päätoimittaja Sanna Keskinen.

Mikasta on tullut ehkä Suomen luottamusta herättävin miehen nimi.

Kun kahden viime vuoden aikana on haluttu selvyyttä koronatilanteeseen ja rauhoittelua pandemian painamien ihmisten mieliin, on kutsuttu THL:n johtaja Mika Salminen haastatteluun. Kiihkottomasti ja faktapohjaisesti hän on tuonut suomalaisille tietoa, joka on ollut helppoa ymmärtää ja sisäistää.

Kun Venäjän Ukrainaan kohdistaman hyökkäyssodan syitä ja seurauksia on yritetty ymmärtää, on paikalle pyydetty Ulkopoliittisen instituutin johtaja Mika Aaltola.

Suorasukaisesti mutta analyyttisesti, rauhallisesti ja väsymättä hän on selittänyt meille yhtäkkiä monella tavalla päälaelleen kääntyneen todellisuuden tapahtumia.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.