Kaavoitus: Vä­li­ky­län ja Ruskon teol­li­suu­sa­luei­den väliin suun­ni­tel­laan uutta työ­paik­ka-aluet­ta

Sää: Ke­vät­tal­ven nätit päivät jat­ku­vat Oulun seu­dul­la, kes­ki­viik­ko­na voi tulla lisää lunta

Luitko jo tämän: Oulun ke­hu­tul­la tont­ti­po­li­tii­kal­la on kään­tö­puo­len­sa – Ve­ron­mak­sa­jien rahoja on myös tuh­lat­tu, arvioi apu­laisp­ro­fes­so­ri

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Me­ze­pöy­tä kutsuu naut­ti­maan itäisen Vä­li­me­ren maus­tei­sis­ta mauis­ta – nämä tahnat sulavat suussa pienten liha- ja kas­vis­an­nos­ten kanssa

Mezet ovat suosittuja pieniä alkupaloja, joita voidaan syödä myös läpi aterian tai sellaisenaan esimerkiksi illanistujaisissa. Meze tulee alun perin persian kielen maistaa-verbiä tarkoittavasta mazzidan-sanasta.

Mezet kestävät jääkaapissa yön yli, joten ne sopivat hyvin vaikka brunssille. Halutessasi voit lämmittää esimerkiksi perunavuoan, lihapullat ja juustokakun ennen tarjoilua, mutta myös ne maistuvat hyviltä kylmänäkin.
Mezet kestävät jääkaapissa yön yli, joten ne sopivat hyvin vaikka brunssille. Halutessasi voit lämmittää esimerkiksi perunavuoan, lihapullat ja juustokakun ennen tarjoilua, mutta myös ne maistuvat hyviltä kylmänäkin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.