Pääkirjoitus: Tuore tut­ki­mus tuo esiin Oulun monet arkiset vah­vuu­det, ja siksi kiel­tei­sis­sä mie­li­ku­vis­sa ry­pe­mis­tä kan­nat­taa jo hillitä

Mielenterveys: Kuinka nuorta val­vo­taan OYSin psy­kiat­ri­sel­la osas­tol­la, jossa on muun muassa tu­pak­ka­paik­ka ja psy­koo­si­po­ti­lai­ta?

Jääkiekko: SM-sar­jan par­haa­na pe­laa­ja­na pal­ki­tun Markus Loposen te­ho­ket­ju johtaa Kärpät kul­ta­jah­tiin

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Met­sä­hal­li­tus suun­nit­te­lee taas hak­kui­ta Ou­lu­jär­ven ret­kei­ly­alueel­le – saa­ris­sa teh­täi­siin yh­teen­sä yli 200 heh­taa­rin hakkuut

Metsähallitus suunnittelee jälleen hakkuita Oulujären retkeilyalueella Vaalassa sijaitseviin Kaarresaloon ja Kuostonsaareen. Metsähallitus on uusinut saaria koskevat metsänkäyttöilmoitukset.

Metsähallitus Metsätalous Oy:n metsienkäyttö- ja suunnittelujohtaja Hannu Lehtonen kertoo Kainuun Sanomien haastattelussa, että hakattaviksi aiottu hehtaarimäärä on pysynyt suunnilleen samana kuin vuoden 2017 suunnitelmassa.

Kuostosta hakattaisiin näin ollen 160 hehtaaria ja Kaarresalosta 45 hehtaaria.

Metsähallitus kertoi syksyllä 2017 aloittavansa hakkuut Oulujärven retkeilyalueeseen, Rokua Geoparkiin ja Natura-alueisiin kuuluvissa Kaarresalon ja Kuoston saarissa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.