Pääkirjoitus: Suomen side Ruot­siin vah­vem­pi ja ta­sa-ar­voi­sem­pi kuin yli 200 vuo­teen, on jo aika unohtaa komp­lek­sit

Suurpetokeskus: Tuore tar­kas­tus kertoo useista puut­teis­ta Kuu­sa­mon suur­pe­to­kes­kuk­ses­sa

Mainos: Juuret kas­va­vat tie­dos­ta. Tutustu Ka­le­vaan 1kk 1 €. Tilaa tästä.

Lipolle tukku pe­laa­ja­so­pi­muk­sia – Harri Ko­leh­mai­nen sopi vuoden jat­kos­ta

Pääsarjanousua tavoitteleva seura aikoo lyödä ensi kauden joukkueensa lukkoon lokakuun puoliväliin mennessä.

PattU:ssa valtaosan urastaan pelanneen Harri Kolehmaisen pääsarjakokemuksesta on ollut Lipolle merkittävä apu.
PattU:ssa valtaosan urastaan pelanneen Harri Kolehmaisen pääsarjakokemuksesta on ollut Lipolle merkittävä apu.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Miesten Ykköspesiksessä pelaava Lippo on sorvannut jatkosopimuksia runkopelaajilleen. Viime kauden joukkueessa esiintyneet Kasperi Salmela, Jaakko Kemppainen, Harri Kolehmainen, Ari Lankinen ja Tapio Salo jatkavat pääsarjanousun tavoittelua seurassa.

Salmelan sopimus on kaksivuotinen, muiden yksivuotinen.

– On hieno huomata, että viime kauden pelaajat haluavat jatkaa Lipossa, vaikka kausi päättyi pettymykseen. Pelaajat ovat sitoutuneet tavoitteeseemme: nousuun Superpesikseen, Lipon toimitusjohtaja Mika Lähteenmäki painottaa.

Erityisen tärkeä Lipolle oli Kolehmaisen jatkosopimus. Pattijoen Urheilijoista siirtynyt konkari löysi heti paikkansa uudesta ryhmästä ja toi tarvittavaa pääsarjatason erikoisosaamista Lipon sisä- ja ulkopeliin. Kolehmainen voitti Ykköspesiksessä etenijäkuninkuuden ja kärkilyöntitilaston.

Lipolla on nyt koossa kymmenen pelaajasopimusta, joihin lukeutuvat muun muassa Ykköspesiksen parhaan lukkarin Miika Keski-Petäjän ja sarjan lyöjäkuninkaan Markus Hallasuon kontrahdit.

– Tavoitteena on, että joukkue olisi lopullisesti kasassa viimeistään lokakuun puolessa välissä, Lähteenmäki taustoitti.