Punkkilive: Oulusta ropisee reip­paas­ti punk­ki­ha­vain­to­ja vä­ki­lu­kuun nähden

Rakentaminen: Poh­jan­tien varteen kaa­vail­laan 60-met­ris­tä tor­ni­ta­loa

Investoinnit: Ran­ni­kol­le suun­ni­tel­tu­ja mil­jar­di-in­ves­toin­te­ja tulee Poh­jois-Suo­meen saakka

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi + Lauantai 15,90 €/kk

Li­min­ka­lai­nen van­ne­toh­to­ri Miikka Kal­lioi­nen pal­kit­tiin Vuoden yk­sin­yrit­tä­jä­nä

Palkinto jaettiin verkostojen sekä kädentaitojen ja osaamisen hyödyntämisestä.

Limingassa toimiva Wheel Doctor eli vannetohtori Miikka Kallioinen korjaa hyvinkin pahasti vaurioituneita vanteita. Nyt hänet palkittiin Vuoden yksinyrittäjänä.
Limingassa toimiva Wheel Doctor eli vannetohtori Miikka Kallioinen korjaa hyvinkin pahasti vaurioituneita vanteita. Nyt hänet palkittiin Vuoden yksinyrittäjänä.
Kuva: Jukka Leinonen

Pohjoispohjanmaan yrittäjät sekä Oulun käsi- ja pienteollisuussäätiö palkitsivat lauantaina Vuoden yksinyrittäjäksi vannetohtoriksi kutsutun Miikka Kallioisen Limingasta.

Häntä arvioitiin, että hän on saavuttanut menestystä hyödyntämällä verkostoja, ja hänen työssään korostuvat kädentaidot ja osaaminen.

Vannetohtorin yritys on keskittynyt autonrenkaisiin, ja erityisesti vanteiden korjaamiseen. Kallioiselle tuodaan usein korjattavaksi vanteita, jota ei edes pidetä korjauskelpoisina.

Kallioinen sanoo, että oma yritys on ollut aina hänen suurin unelmansa. Hän kertoo halunneensa kokeilla, pystyykö siihen, mitä itse vaatii kuluttajana muilta yrityksiltä.

Vuoden yksinyrittäjä saa jakavilta järjestöiltä 2 000 euron rahapalkinnon. Palkinto jaetaan, koska järjestöjen mielestä kädentaitoihin perustuvaa osaamista on tärkeää tuoda esille jatkuvasti.

Pohjois-Pohjanmaan yrittäjät jakoi lauantaina palkintogaalassa lisäksi Yrittäjäristin Suurristin Pohjois-Pohjanmaan yrittäjien puheenjohtajalle Jussi Riikoselle hänen tekemästä ansiokkaasta työstä yrittäjyyden ja yrittäjien eteen. Fennian ja Elon jakama Vuoden 2021 Tsempparipalkinto meni Oulun seudun uusyrityskeskuksen Tuija Aitto-Ojalle.