Nallikari: Golf-kent­tä pul­lah­ti pois Hie­ta­saa­ren suun­ni­tel­mas­ta, ho­tel­li­han­ke etenee

Nuoret: Tik­to­kin suosio uu­tis­läh­tee­nä kasvaa no­peas­ti, mutta saa ou­lu­lais­nuo­ril­ta myös kri­tiik­kiä

Politiikka: Pää­mi­nis­te­ri Sanna Marin Ou­lus­sa: On mo­lem­pien maiden etu, jos Suomi ja Ruotsi ra­ti­fioi­daan Natoon yhtä aikaa

Mainos: Tilaa Kaleva Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Li­min­gan­tul­lin ro­ko­tus­pis­te on jat­kos­sa auki vain kes­ki­viik­koi­sin – myös Hal­li­tus­ka­dun ko­ro­na­tes­taus­pai­kan au­ki­olo­ajat muut­tu­vat

Limingantullin rokotuspiste on jatkossa avoinna vain keskiviikkoisin. Viime vuonna pisteellä jonotettiin rokotuksia sankoin joukoin.
Limingantullin rokotuspiste on jatkossa avoinna vain keskiviikkoisin. Viime vuonna pisteellä jonotettiin rokotuksia sankoin joukoin.
Kuva: Antti Pasanen

Hallituskadun koronanäytteenoton ja Limingantullin rokotuspisteen aukioloajat muuttuvat.

Koronanäytteenottopisteen aukioloaika muuttuu ensi viikon maanantaista 5. joulukuuta alkaen. Osoitteessa Hallituskatu 19 sijaitseva ajanvarauksella toimiva näytteenottopiste on avoinna maanantaista torstaihin kello 9–15 ja perjantaisin kello 9–14. Itsenäisyyspäivänä ja vuoden viimeisellä viikolla 26.–30. joulukuuta näytteenottopiste on suljettu.

Rautatienkadun näytteenottopaikka on auki entiseen tapaan maanantaista perjantaihin kello 8–16. Tähän näytteenottopaikkaan ei tarvitse varata aikaa.

Arkipyhinä näytteenottopaikka on kiinni.

Limingantullin rokotuspiste on avoinna ensi viikosta alkaen vain keskiviikkoisin kello 10.30–17.30. Keskiviikkona 28. joulukuuta rokotuspiste on kiinni.

Influenssarokotusten alueellisia rokotuspäiviä järjestetään tulevana lauantaina 3. joulukuuta. Rokotteen voi saada Haukiputaan, Kiimingin, Kontinkankaan, Tuiran ja Kaakkurin hyvinvointikeskuksissa ja Ideaparkissa. Samalla voi saada myös koronan tehosterokotteen, jos siihen on oikeutettu.

Koronarokotuspäiviä järjestetään 13. joulukuuta Ylikiimingissä, 15. joulukuuta Haukiputaalla ja Oulunsalossa ja 19. joulukuuta Tuirassa. Näissä tapahtumissa ei voi saada influenssarokotteita.

Rokotuksiin pitää varata aika ennakkoon.