Juuri nyt: Oulun kau­pun­gin­joh­ta­ja Seppo Määttä eroaa

Ruoka: Näin Oulussa saa jou­lu­pöy­tään mah­dol­li­sim­man eet­tis­tä lihaa

Koulukone: Lai­toim­me 45 Oulun koulua jär­jes­tyk­seen

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Lauan­tain W.A.S.P. -keikka Tul­li­sa­lis­sa pe­rut­tiin, yli tuhat lippua myyty – Ro­va­nie­mel­tä Ouluun mat­kus­ta­neen fanin kuu­kau­sien odotus valui huk­kaan: "Kier­rok­set nousi"

Yhdysvaltalainen metalliyhtye W.A.S.P. on joutunut perumaan tämän iltaisen esiintymisensä Oulussa.

Asiasta tiedottaa Tullisali, jonka piti toimia esiintymispaikkana. Bändi esiintyi perjantaina Helsingissä Kulttuuritalolla ja torstaina Tampereella Tullikamarin Pakkahuoneella.

Bändi ei ole toistaiseksi kommentoinut esiintymisen peruuntumista omilla sosiaalisen median kanavillaan. Vielä perjantai iltana kello 17 aikaan bändin Instagram-kanavalla julkaistiin Oulun keikkaa hehkuttava päivitys.

Tullisalin kapasiteetti on noin 1500 asiakasta, ja lipuista oli myyty pitkälle yli tuhat, Tullisalista kerrotaan. Lippujen vähäinen myynti ei ollut syynä keikan peruuntumiseen. Bändi ei ole antanut tarkempia tietoja tapahtumajärjestäjille peruuntumisen syistä.

Ticketmaster Suomi käsittelee lippujen palautukset ja ostetut liput hyvitetään asiakkaille automaattisesti, jos maksaessa on käyttänyt PayPalia, Apple Payta tai Klarnaa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.